Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invataturile despre frumusete ale unui tata catre fiica lui

Invataturile despre frumusete ale unui tata catre fiica lui
Draga Susan, momentan, principala noastra preocupare in viata este sa ne dam seama cum sa protejam dulapurile din bucatarie cu dispozitive pe care tu sa nu le deschizi, dar va veni o zi cand vom avea preocupari mai mari. Fiind femeie, una dintre ele va fi frumusetea si accentul pe care orice om de pe planeta il pune pe ea.


Vei invata curand ca lumea este obsedata de frumusete. Ca femeie, vei fi bombardata cu reviste, reclame si filmulete pline de oameni frumosi care-ti spun ca nu esti suficient de draguta. As vrea sa-ti pot spune sa ignori totul, dar as fi naiv sa-mi imaginez ca-ti vei trai viata fiind imuna la bruiajul trucurilor de frumusete pe care ti le servesc necunoscuti.
Sunt multe clisee despre frumusete: „Frumusetea este in interior”, „Frumusetea este in ochii privitorului” si asa mai departe, dar majoritatea spun multe, fara sa aiba niciun sens. Unele sunt si sfaturi reale, practice despre frumusete.
Definitia frumusetii este intentionat vaga. Gaseste-i tu propria semnificatie. Nu lasa pe nimeni altcineva s-o defineasca in locul tau.
Din ziua in care te-ai nascut, mama ta si cu mine am tot incercat sa-ti spunem cat esti de frumoasa. Am incercat sa-ti spunem si cat de blanda esti, cat de multa bunavointa ai. Noi valoram mai mult aceste ultime doua calitati decat pe prima.
Intr-o zi cineva – poate chiar sa fie unul dintre prietenii tai cei mai buni – iti va spune ca ceva al tau este urat. Nu uita ca, daca cineva spune ceva negativ despre tine, nu inseamna ca toata lumea gandeste la fel. Acest lucru este adevarat si daca vine din partea ta. Daca tu crezi ca o persoana este urata, mai bine nu deschide gura. Doar pentru ca tu ai impresia asta, nu inseamna ca persoana respectiva nu are senzatia ca este cea mai frumoasa din univers.
La fel, fie ca le zici in fata, fie ca nu, daca-i spui cuiva ca este urat sau rau, arata uraciunea din sufletul tau pe care nici cel mai frumos zambet n-o poate sterge.
Va veni si momentul in care un baiat se va desparti de tine si se va intalni cu o fata despre care tu vei crede ca e mai draguta decat tine. Nu te agita. Oamenii de felul asta nu sunt niciodata satisfacuti cu ce au si nu are rost sa incerci sa-i schimbi. Lasa-l sa alerge dupa urmatorul cel mai bun lucru pentru tot restul vietii sale.
Da, frumusetea va obtine multe, in special atentie. Uneori nu este atentia de care ai nevoie si, alteori, atentia scoate la iveala ce lipseste in alte parti. Cum ar fi personalitatea.
Nu a existat niciodata cineva perfect. NICIODATA. Cu totii avem ceva ce am vrea sa schimbam la noi si sunt multi profeti care sustin ca au ce le trebuie pentru a corecta acele lucruri. Toti acestia nu vor decat bani. Nu te desparti de banii tai castigati cu greu pentru a cumpara un remediu pentru ceva ce altcineva crede ca e imperfect.
Poti sa-ti iei ceva frumos de imbracat si sa faci orice iti da senzatia ca esti frumoasa. Numai ca asigura-te ca vezi in oglinda ceva ce-ti place tie, nu altuia.
Cand iti intrebi sotul/logodnicul/prietenul „Sunt frumoasa?”, raspunsul lui trebuie sa fie intotdeauna, fara ezitare, DA sau o varianta a acestuia. Daca spune altceva, nu e bun pentru tine.
Nu-ti incepe sau incheia prieteniile pe baza aspectului fizic al unei persoane. Nu crede niciodata ca, daca esti inconjurata de oameni frumosi, vei fi mai populara, iar viata va fi mai usoara. 
Trebuie sa stii ca nici eu, nici mama ta nu suntem imuni la aceste lucruri. Amandoi am incalcat cateva din aceste reguli de-a lungul vietii si, daca ne intrebi, ne-am simtit apoi ca niste prosti. Da, am invatat din acele greseli, dar, uneori, lectiile sunt dure si au consecinte ireparabile. 
Speranta noastra este sa nu treci prin asa ceva. Si, nu uita ca, indiferent de cum arati, de ce haine porti, de culoarea parului, daca ai pantofi mai scumpi decat ai altora sau imitatii ieftine, noi te iubim.
Cu dragoste,
Tata

Sursa articol: http://blogs.babycenter.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0