Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invinge-ti tendinta spre alergatura nebuneasca

Invinge-ti tendinta spre alergatura nebuneasca
Intr-unul din sondajele efectuat de Institutul EMNID, au fost chestionati peste 500 de angajati: „Ce te enerveaza cel mai mult la locul tau de munca?“. Pe locul intai s-a clasat detasat criza de timp. Mai mult de 45 la suta din cei chestionati s-au plans ca trebuie sa rezolve intr-un timp tot mai scurt din ce in ce mai multe lucruri. Timpul este cea mai scumpa resursa din societatea noastra. Numeroase alte studii (de pilda, marele sondaj in randul angajatilor efectuat de Institutul INRA) confirma aceste rezultate. Pana la 80 la suta din cetatenii germani ar prefera sa lucreze intr-un ritm mai lejer. Iata doua masuri imediate care te pot ajuta sa folosesti intr-un mod mai sanatos valoroasa materie prima care este timpul. 1. Nu lucra dupa ceas Scoate-ti ceasul de la mana. Procedeaza din cand in cand ca un copil: Lasa-i pe altii sa-ti aminteasca de ce trebuie sa faci. in perioada dintre aceste situatii, traieste intr-o „fereastra atemporala“. Foarte linistitor este si sa te orientezi doar dupa sunetul unui ceas de clopotnita: in timpul dintre bataile de sfert vei trai fara o masura directa a timpului. Daca in apropiere nu ai o biserica cu ceas, instaleaza-ti o pendula veche cu mecanism de batut ora in camera alaturata. 2. Imagineaza-ti timpul ca pe o gradina Cand vorbim despre timp folosim imagini tridimensionale, in care de cele mai multe ori timpul este prezentat in mod activ, iar noi in mod pasiv: Sunt in mare criza, nu-mi ajunge deloc timpul, termenul asta de rezolvare imi atarna ca o sabie deasupra capului. Modifica aceste imagini interne: imagineaza-ti timpul de care dispui de-a lungul unei zile ca pe o gradina prin care te plimbi. in ea poti sa alergi cat vrei de repede, sa mergi in cerc, sa incerci si alte poteci, sa te odihnesti etc. Prin schim barea imaginii, subconstientul tau isi schimba si el perspectiva: Acum timpul nu te mai conduce el pe tine, ci tu esti cel care decide cum iti imparti timpul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0