Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Isarescu: Exista o mare diferenta intre ce scrie in hartiile unor studenti si pregatirea lor

Isarescu: Exista o mare diferenta intre ce scrie in hartiile unor studenti si pregatirea lor
Toti tinerii studenti candidati care s-au prezentat, in acest an, la un concurs pentru ocuparea unor posturi in Banca Nationala a Romaniei nu au putut fi admisi, chiar daca aveau multe diplome si recomandari, deoarece era o mare diferenta intre ce scria in hartii si pregatirea lor, a aratat guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.


'La BNR, aproape de la inceputurile reformei in care a intrat institutia noastra in septembrie 1990, cei care ne-am apucat atunci de reforma pot spune ca eram tineri. Sunt totusi 20 de ani de atunci. Ne-am tras unul dupa altul. Atunci, in 1990, stiau cu adevarat ce e aceea economie de piata. Atunci criteriul selectiei a devenit valoarea, indiferent unde a fost dobandita ea. In punctele cheie din activitatea noastra avem straluciti reprezentanti. Deseori avem concursuri la BNR. Un director din BNR imi spunea, la inceputul acestui an, dupa un concurs, cu uimire ca multi candidati tineri au adus atatea titluri, diplome si recomandari incat s-ar fi putut umple un vagon. Dar niciunul dintre ei nu a putut fi admis pentru ca era o socanta diferenta intre ce scria in hartii si pregatirea lor', a aratat Isarescu.

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a organizat Forumul 'Romania Juna', la Institutul Bancar Roman. Evenimentul a reunit tineri specialisti romani, cu rezultate deosebite in plan academic si profesional, atat din tara, cat si din strainatate, care, impreuna cu experti consacrati, au discutat si formulat solutii pentru problemele stringente din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pregatire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre banci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tineri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre studenti

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0