Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iubirea, dezbatuta de psihologi la cea mai mare conferinta organizata in Romania

de Sunt Fericita la 2016-06-28
Iubirea, dezbatuta de psihologi la cea mai mare conferinta organizata in Romania
Iubirea, recunoscuta si de catre mediul stiintific ca fiind prima putere din Univers, va fi dezbatuta la EUROTAS 2016 - cea mai mare conferinta internationala de psihologie organizata in Romania, in statiunea Venus, in perioada 21-25 septembrie 2016.


Conferinta, creditata de Colegiul Psihologilor din Romania, este organizata in contextul in care specialistii au masurat, printr-un inedit experiment, ca acest sentiment, pe care noi il numim iubire, genereaza cea mai puternica emotie pe care corpul uman o poate manifesta, insa aceasta nu este produsul mintii noastre, ci doar coordonata de mintea noastra.

In acelasi timp, psihologii au descoperit ca, in societatea moderna, creierul uman a generat un sistem alternativ care estompeaza si chiar modifica substantial fluxul de iubire ce ne curge prin fiecare celula a corpului nostru. Din aceasta cauza, mintea noastra ne-a impins sa iubim conditionat, unilateral, generandu-se reactii negative precum stresul, anxietatea, depresia sau chiar frica.

Tot in cadrul manifestarii stiintifice, reputati profesori universitari si cercetatori din intreaga lume vor prezenta implicatiile pe care le are cea mai puternica expresie din lume - 'Te iubesc!' si cum aceste simple cuvinte pot cobori filtre mentale care blocheaza iubirea sa se manifeste la cel mai inalt nivel.

'Daca vom intelege pe deplin importanta acestei emotii profunde in vietile noastre, lumea se va transforma radical, razboaiele vor fi inutile, oamenii vor intelege ca suferinta altora reprezinta propria suferinta, iar fiintele umane vor deveni mai intelegatoare si mai bune. Acesta este si motivul pentru care am ales acest subiect inedit — 'iubirea — eternul miracol' — deoarece ne dorim sa intelegem de ce mintea noastra nu permite sa ne manifestam la parametri inalti si cum putem sa invingem aceste bariere inventate tot de noi. Pana in prezent, s-au inscris peste 50 de lectori — profesori universitari, cercetatori si practicieni de renume mondial din 20 de tari, precum: Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Ecuador, Mexic, Israel, Africa de Sud si din majoritatea tarilor europene. De asemenea, foarte multi psihologi din Romania si-au anuntat prezenta la aceasta aceasta manifestare stiintifica internationala', declara drd. Anghel Ilie Gradinaru, presedintele Asociatiei Romane pentru Cunoastere si Interventie Psihologica si organizatorul Conferintei Eurotas 2016 — 'Love — eternal miracle'

Inscrierile se pot face pe eurotas2016.com

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre psihologie

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0