Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iubirea e oarba. Tu de ce sa fii la fel?

de Sunt Fericita la 2016-01-14
Iubirea e oarba. Tu de ce sa fii la fel?
Iubirea nu se studiaza in scoli si nici nu primim instructiuni de folosire atunci cand apare. Fiecare iubeste in felul sau. Aici intervin educatia primita, temperamentul fiecaruia si experientele anterioare.


Dovada
Deseori ne trezim ca iubirea nu este asa cum o dorim noi. Atunci suntem tentati sa dam vina pe celalalt. Asta pentru ca, din punctul nostru de vedere, "am dat tot". Poate chiar prea mult. Aici este problema. Iubirea este un angajament in care fiecare da ce poate, dar nicaieri nu se stipuleaza ca fiecare trebuie sa dea o anume cantitate de sentiment.

"Cand iubesc, eu imi pun inima pe tava si cer ca si el sa faca acelasi lucru. Vreau tot timpul dovezi de dragoste. Cand nu le primesc, devin geloasa, banuitoare si nervoasa".

Cu un astfel de mod de a gandi ai toate sansele sa ramai singura si neinteleasa. Gandeste-te si la el. Este obositor sa ti se reproseze tot timpul ca nu iubesti indeajuns. O femeie nesigura pe sentimentele partenerului este si ea o femeie nesigura.

Atasamentul
Din dorinta de a obtine mai multa iubire, facem marea greseala de a ne atasa, pur si simplu, de persoana iubita.

"Stateam cu ochii in tavan toata ziua si numaram orele pana trebuia sa ne vedem". Relatia cu celalalt devine astfel tinta tuturor gandurilor tale. Esti obsedata de ce spune, de ce face el. Daca el contramandeaza o intalnire, ti se pare sfarsitul lumii. Ar fi bine sa vezi cum s-a ajuns aici. Poate o experienta anterioara nefericita te-a facut sa gandesti asa!

Spune lucrurilor pe nume
Trebuie sa ai curajul de a pune lucrurile la punct. Poate ca, de multe ori, singura solutie este sa termini definitiv  o relatie de care esti dependenta ca un drog. Oricum o asemenea iubire nu-ti aduce fericire. Incearca sa cauti raspunsuri in trecutul tau!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0