Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jachete chic pentru primavara 2013

Jachete chic pentru primavara 2013
Pentru ca moda nu asteapta, lista asta vine la momentul oportun. Orice fashionista viseaza deja la tendintele din 2013 si daca va primi un astfel de cadou la inceput de an, va fi cea mai fericita. In primavara 2013 se poarta mai mult decat oricand jachetele de piele, in culori puternice, volume spectaculoase si detalii...


Jacheta trebuie aleasa in functie de tipul de silueta, pentru ca acestea au marele avantaj de a ascunde defectele sau de a scoate in evidenta atuurile unei siluete.
Blazerul cu nasturi. Daca ai o silueta in forma de mar, adica ai talia mai proeminenta decat umerii sau soldurile, te va avantaja foarte mult un blazer care se inchide in nasturi exact sub bust. Il vei putea purta la o pereche de jeansi negri sau alt tip de pantaloni.
Jachetele de piele. Pielea s-a purtat si anul acesta, dar in primavara lui 2013 vine in forta cu modele noi si din ce in ce mai interesante. Se vor purta jachetele din piele cu tinte, detalii complicate, buzunare, capse. Alege un model cu o structura interesanta, care sa iti avantajeze silueta.
Jachetele cu volum. Un alt model perfect pentru femeile cu silueta in forma de para sunt jachetele cambrate cu maneci largi. Daca porti o astfel de jacheta, ai grija ca restul tinutei sa ramana cat de cat simpla, fara paiete, volanase sau broderii.
Jachete din blana sau cu accente. Ideala e blana ecologica, evident, iar aceasta regula se aplica fie la toata jacheta, fie la cateva elemente menite sa scoata din anonimat haina – buzunare, umeri, guler din blana. Astfel de jachete sunt la moda din toamna aceasta, iar trendul se va pastra foarte bine si in primavara 2013. se potrivesc cel mai bine siluetelor foarte slabe, care au nevoide de mai mult volum.
Jachete cu cordon. Daca ai o silueta obisnuita, dreptunghiulara sau clepsidra, alege sa iti marchezi talia cu un cordon.
Jachete stament, pline de culoare. Daca toamna ne-a tinut intr-o paleta cromatica interesanta, dar totusi inchisa, primavara vine mereu cu nuante puternice, care respira prospetime. Se vor purta jachetele in culori indraznete, intense; de evitat culorile neon, care nu mai sunt in tendinte 2013 la imbracaminte. Se vor purta jachetele cu decoratiuni, aplicatii metalice sau broderii – orice care sa scoata din anonimat o piesa de imbracaminte care are de cele mai multe ori numai un rol functional.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jachete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2013

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0