Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

KIT-ul de Craciun a fost lansat. Ce contine?

de Sunt Fericita la 2014-12-19
KIT-ul de Craciun a fost lansat. Ce contine?
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat o ocazia sarbatorilor de iarna? Atunci nu mai alerga dupa mancare si dulciuri si petrece mai mult timp alaturi de ei, privindu-i, comunicand cu ei, spunandu-le celor mici povestea Craciunului si fiind alaturi de cei dragi.


Evident, vom face si cumparaturi. Vom avea si cozonac si friptura, vin rosu si un brad superb. Dar sa nu uitam ca Sarbatorile de iarna inseamna liniste, pace, dragoste, impacarea cu cei dragi si speranta ca anul viitor va fi cel putin la fel de generos ca cel ce se apropie de sfarsit.

Pentru cei mai pragmatici, specialistii au pregatit un Kit de Iarna. Contine 3 ghiduri practice care vin prin curier la adresa dorita. Kitul de Craciun contine ghiduri care te ajuta sa incepi o afacere cu iz de sarbatori.

Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna

Cum sa obtii profit din confectionarea lumanarilor

Cum sa realizezi produse handmade pentru profit


Iata doar 3 dintre cele mai simple activitati care se pot transforma din simple hobby-uri in activitati profitabile. Ele pot sta foarte usor la baza unei afaceri care sa returneze profit. Daca exista si pasiune, exista si sansa de a monetiza orice activitate prin care se aduc pe piata produse si servicii folositoare.

Esential de notat este ca cele 3 ghiduri sunt utile si celor care doresc sa isi infrumuseteze casa de Craciun si celor care doresc sa invete cum sa realizeze cadouri handmade.

Aflati mai multe detalii aici >>>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afaceri profitabile

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0