In plus, coditele de la capsuni sunt comestibile si nu au un gust deloc rau, subliniaza cercetatorii de la o universitate din Italia.
Totusi, coditele de capsuni nu sunt deloc atragatoare, nici ca aspect, nici ca gust, ceea ce determina oamenii sa le arunce fara sa stea pe ganduri.
Iata cateva modalitati de a face coditele de capsuni mai atragatoare si chiar comestibile:
- puneti-le intr-un vas cu apa calda, in loc de lamai, lasati-le la infuzat, filtrati lichidul si serviti apa rece;
- presati capsuni cu tot cu codite intr-un bol, adaugati otet de vin alb, amestecati un minu pe foc si obtineti o delicioasa salata de vara
- faceti un smoothie de capsuni cu tot cu codite;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.22
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!