Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La ce trebuie sa renunti pentru a fi fericita

La ce trebuie sa renunti pentru a fi fericita
Iti prezentam o lista care contine 15 lucruri la care trebuie sa renunti, pentru ca viata ta sa fie mai frumoasa si mult, mult mai fericita. Te-am facut curioasa, asa-i? Tinem cu dintii de atatea lucruri care ne ranesc, in loc sa ne eliberam si sa ne permitem sa fim fericite. Dar gata. Incepand de azi dam mana cu schimbarea. Sa purcedem!


1. RENUNTA LA IDEEA DE A AVEA TOT TIMPUL DREPTATE
Sunt multi aceia care nu suporta sa greseasca, cu riscul de a pune capat unor relatii sau chiar de a provoca suferinta lor insisi sau altora. De cate ori simti nevoia sa dovedesti ca ai dreptate, stai si intreaba-te: “Vreau sa am dreptate sau sa fiu buna?”. Ce conteaza? Este egoul meu chiar atat de mare?
2. RENUNTA LA NEVOIA DE A FI TOT TIMPUL IN CONTROL
Fii dispusa sa renunti la nevoia de a controla tot ce ti se intampla tie sau in jurul tau – situatii, evenimente, oameni etc. Fie ca sunt rude, colegi sau doar straini ce trec pe strada pe langa tine – lasa-i in voia sortii. Te vei simti eliberata.victoria va fi a celora care stiu sa renunte. Lumea se afla dincolo de ideea de a castiga tot timpul.
3. RENUNTA SA ACUZI
Nu mai acuza pe toata lumea pentru ceea ce ai sau nu ai, pentru ceea ce simti sau nu simti. Asuma-ti responsabilitatea pentru propria viata. Maturizeaza-te.
4. RENUNTA SA FII DEFENSIVA
Cati oameni oare nu se ranesc pe ei insisi din cauza gandurilor negative, pluante si autodefensive? Nu da crezare la tot ce iti spune mintea, mai ales daca sunt lucruri negative. Esti mai buna de atat. Mintea este o arma redutabila daca este folosita corect. In caz contrar, devine distructiva.
5. RENUNTA LA IDEILE CARE-TI LIMITEAZA VIATA
Nu-ti mai spune singura ce poti si ce nu poti face, ce este posibil si imposibil. De acum inainte, nu mai ai voie sa accesezi credintele care te tin la pamant. Deschide-ti aripile si zboara! 
6. RENUNTA SA TE MAI PLANGI
Renunta la nevoia de a te plange costant despre muuultele lucruri – oameni, situatii, evenimente care te fac nefericita. Nimeni nu te poate face nefericita, nicio situatie nu te poate deprima, decat daca permiti tu sa se intample asta. Nu situatia in sine declanseaza sentimente, ci modul in care alegi sa o privesti. Nu subestima niciodata puterea gandirii pozitive.
7. RENUNTA LA LUXUL DE A CRITICA
Renunta la nevoia de a critica lucrurile, evenimentele sau oamenii care  nu sunt ca tine. Vcu totii suntem difetiti, si totusi la fel. Cu totii vrem sa fi  fericiti, cu toii vrem sa iubim si sa fim iubiti si cu totii vrem sa fim intelesi. 
8. RENUNTA LA NEVOIA DE A-I IMPRESIONA PE CEILALTI
Renunta sa incerci sa fii ceea ce le place altora. In momentul in care te opresti, in care renunti la toate mastile, in care iti accepti si iti imbratisezi propriul eu, vei vedea ca ceilalti vor fi automat atrasi de tine.
9. RENUNTA LA REZISTENTA IN FATA SCHIMBARII
Schimbarea este buna. Schimbarea te va ajuta sa te muti de la A la B. Schimbarea iti va imbunatati viata ta, dar si pe a altora.
10. RENUNTA LA ETICHETE
Nu mai pune etichete pe lucrur, persoane sau evenimente pe care nu le intelegi. Deschide-ti in schimb mintea, incetul cu incetul. Mintile nu functioneaza decat atunci cand sunt deschise. Cea mai mare forma de ignoranta este cand respingi ceva ce nu intelegi pe deplin.
11. RENUNTA LA TEMERI
Frica este o iluzie, nu exista. Ai creat-o tu. Este numai in mintea ta. Regleaza ce trebuie in interiorul tau si exteriorul isi va gasi linistea.
12. RENUNTA LA SCUZE
Nu mai ai nevoie de ele. Ne limitam adeseori din cauza scuzelor. In loc sa crestem si sa incercam sa ne imbunatatim pe noi insine si propriile vieti, ne mintim folosind scuze care, in 99% dintre cazuri, nici nu sunt reale.
13. RENUNTA LA TRECUT
Stiu, este greu. Mai ales cand trecutul e mai bun ca prezentul si ca infricosatorul viitor, dar tine cont ca prezentul este tot ce ai si tot ce vei avea vreodata. Trecutul la care tanjesti si visezi a fost, la randul lui, ignorant, cand era prezent. Nu te mai pacali singura! Viata este o calatorie, nu o destinatie. Pregateste-te pentru viitor, dar fii prezenta in acum.
14. RENUNTA LA DEPENDENTA DE ALTE PERSOANE
E greu sa intelegem asta si, pentru cei mai multi, pare imposbil. Nu este. Devii mai buna prin exersare. In momentul care incepi sa te detasezi (ceea ce nu inseamna ca nu le mai iubesti, caci dragstea nu are nimic de-a face cu dependenta, dependenta rezultand din frica), devii impacata, toleranta, blanda. 
15. RENUNTA SA-TI MAI TRAIESTI VIATA ASA CUM VOR CEILALTI
Mult prea multi oameni traiesc o viata care nu este a lor. Isi traiesc viata dupa cum cred parintii lor ca ar fi mai bine, dupa cum le spun prietenii, profesorii, media sau chiar dusmanii ca ar trebui s-o faca. Isi ignora vocea interioara, chemarea interioara. Sunt atat de preocupati sa-i multumeasca pe toti, ca pierd controlul asupra propriei vieti. Uita ce-i face fericiti, ce vor, de ce au nevoie. Nu-i lasa pe altii sa te abata de la viata ta!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suferinta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dependenta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0