Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga si-a lansat cel de-al treilea album de studio, 'Artpop'

Lady Gaga si-a lansat cel de-al treilea album de studio, 'Artpop'
Lady Gaga si-a lansat dumina seara, la New York, cel de-al treilea album de studio intitulat 'Artpop'. Albumul marcheaza revenirea sub lumina proiectoarelor a cantaretei Lady Gaga, dupa mai multe luni de absenta.


Lady Gaga si-a lansat duminica seara, la New York, cel de-al treilea album de studio intitulat “Artpop”. Cu ocazia lansarii albumului, artista americana a interpretat cateva piese intr-un concert live pe care l-a sustinut in zona docurilor din cartierul Brooklyn.
Celelalte doua albume s-au intitulat "The Fame" (2008) si "Born This Way" (2011). Albumul ei de debut, "The Fame", a fost lansat in august 2008 si s-a clasat pe primul loc in Canada si Regatul Unit. Primele 2 cantece promovate “Just Dance” si “Poker Face” au devenit hituri internationale, primind 6 nominalizari la premiile Grammy. De pe cel de-al doilea album de studio a promovat hitul “Bad Romance”, pornind si intr-un turneu “The Monster Ball Tour”.
Castigatoare a cinci premii Grammy, artista a vandut pana in prezent peste 50 milioane de albume si 100 de milioane de discuri single in toata lumea.
Noul album marcheaza revenirea sub lumina proiectoarelor a cantaretei Lady Gaga, dupa mai multe luni de absenta.
Lady Gaga, in varsta de 27 de ani, a intarziat lansarea noului ei album deoarece a fost nevoita sa suporte o operatie la sold. Cantareata a suferit o ruptura de ligamente la nivelul soldului drept in timpul unui concert, in luna februarie, din cauza careia avea dureri foarte mari.
Pentru noul album cu influente R&B, tehno, rock si disco, artista a colaborat cu DJ-ul francez Madeon.
Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, a sustinut pe 16 august 2012 primul sau concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei, in fata a peste 35.000 de fani. Show-ul a durat peste 135 de minute iar fanii au purtat tinute excentrice si peruci colorate. A sustinut un recital plin de energie cu piese ca “Bad Romance“, “Poker Face“, “Alejandro“, “Paparazzi“, “Born This Way”, “Judas” sau “The Eage of Glory“.

Sursa articol: mediafax.ro
Sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lady gaga

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0