Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lapte praf Topfer bio 3 - cel mai bun lapte praf dupa varsta de 10 luni

de Alina Ilie la 2017-06-29
Lapte praf Topfer bio 3 - cel mai bun lapte praf dupa varsta de 10 luni
Atunci cand mamicile nu ii pot alapta pe cei mici, laptele praf reprezinta cea mai buna solutie. Pentru ca bebelusul are nevoie de tot ce este mai bun, mamicile aflate in aceasta situatie cauta cel mai hranitor lapte praf pentru dezvoltarea armonioasa a lor, drept pentru care in randurile de mai jos vom vorbi despre cea mai buna optiune.


Toate mamicile stiu ca alaptatul la san este foarte important, insa exista si situatii in care unii copii au nevoie de lapte praf fie pentru ca nu ii mai pot alapta sau o pot face, insa pentru o perioada mai mica de timp decat si-ar dori. In acest sens, pentru a suplini lipsa laptelui matern, sunt in cautarea celui mai bun lapte praf pentru bebelusi.

Atunci cand alegem tipul de lapte praf pe care il vom introduce in alimentatia bebelusului vom tine cont de compozitia laptelui si modul de preparare. In acest sens, pentru ca sugarul sa ia sanatos in greutate, Remedium Farm recomanda lapte praf Topfer, care se administreaza incepand cu varsta de 10 luni si pana la 2 ani. Ca orice formula de continuare, laptele praf Topfer Lactana Bio 3 nu trebuie folosit ca substituent al laptelui matern in primele 6 luni, ci abia dupa a 10 -a luna, ca parte componenta a alimentatiei mixte.

Topfer 3 contine pudra de fructe de origine organica: mar, banana, portocala, fibre care imbunatatesc tranzitul intestinal, acizi grasi esentiali, BIFIDO culturi si astfel ofera rapid senzatia de satietate. Este un lapte praf organic, un produs de inalta calitate, cu ingrediente curate, din culturi biologice.

De asemenea, mai are in compozitie vitamina D, ce contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si iod, care contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copilului.

Compozitie - o combinatie unica de 3 elemente:

* LC-PUFA - acizi grasi polinesaturati cu lant lung . Sunt nutrienti ce ajuta la dezvoltarea sanatoasa a creierului, sistemului nervos si vederii.

* Imbogatit cu probiotice.

Probioticele introduse in laptele praf au rolul de a impiedica formarea germenilor intestinali.

* Bifidoculturile probiotice ajuta la reglarea digestiei , protejeaza flora intestinala, intarind sistemul imunitar.

Foarte important de stiut pentru mamici este ca formula topfer 3 se administreaza de la varsta de 1 an.

Orice mamica isi doreste ca bebelusul sau sa creasca sanatos, iar acesta contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului, din moment ce compozitia sa include 3 substante atat de necesare pentru organismul sau.

Sistemul imunitar al bebelusului nu este bine dezvoltat, este fragil, iar cei mici sunt mult mai expusi la boli si infectii, prin urmare prepararea laptelui praf este foarte importanta deoarece nerespectarea regulilor de igiena poate pune in pericol sanatatea acestuia. Pentru a evita riscul de imbolnavire, toate ustensilele folosite in prepararea laptelui praf trebuie sa fie bine spalate si sterilizate.

Mod de preparare

Cititi instructiunile de pe eticheta cutiei de lapte praf, de obicei se foloseste o o masura de pudra existenta in interiorul fiecarei cutii la 30 ml de apa. Se pune in biberon apa fierbinte peste care se adauga laptele praf, se monteaza tetina iar apoi se omogenizeaza continutul agitand oblic biberonul. Laptele se va consuma de catre copil imediat dupa ce este preparat, nu se reutilizeaza si nu se reincalzeste.

O preparare necorespunzatoare poate duce la aparitia unor probleme de sanatate, prin favorizarea dezvoltarii agentilor patogeni.

Alte lucruri de care este bine sa tineti cont:

- Curatati sticla, tetina si inelul biberonului inainte de fiecare folosire.
- Folositi continutul pachetului in termen de 14 zile de la deschidere.
- Sigilati pachetul intotdeauna bine.
- Utilizati mereu doar lingura de masurat care se afla in interiorul pachetului. Nu o incalziti (prin sterilizare).
- Nu incalziti biberonul in cuptorul cu microunde. Exista pericolul supraincalzirii.
- Pastrati cutia de lapte praf la loc uscat si racoros.

De la culturi de probiotice la acizi grasi Omega 3 si Omega 6 prezenti si in laptele matern foarte importanti pentru sistemul imunitar, produsul devine astfel usor digerabil, putand fi procesat fara probleme de organismul fragil al oricarui nou-nascut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.65 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mod de preparare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0