Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Lasagna vegetariana. O reteta speciala

Lasagna vegetariana. O reteta speciala
de la 2015-08-11
Lasagna vegetariana. O reteta speciala

Iubesti bucataria italiana si te gandesti sa elimini carnea din alimentatia ta sau este deja vegetariana convinsa? Inseamna ca vei fi incantata sa descoperi noua reteta de lasagna vegetariana.


Ideala pentru o zi calduroasa de vara, cand reteta de lasagna poate fi preparata in aproximativ 30 de minute si promite un festin culinar pentru invitatii tai la masa.

Ai nevoie de:
- foi de lasagna
- 300 ml supa de legume
- 4 rosii
- 3 ardei grasi
- 2 vinete
- 250 ml lapte
- 200 gr parmezan raz
- ceapa si usturoi
- 4 lingurite pasta de tomate
- ulei de masline (3 linguri)
- unt
- sare, piper, busuioc

Cum se face:
Incepeti prin a taia ceapa, usturoiul, vinetele si ardeii cubulete. Decojiti rosiile si dati parmezanul prin razatoare, iar apoi impartiti-l in patru boluri.

Puneti ceapa si usturoiul la calit, adaugati vinetele si ardeii si amestecati constant, pana cand se inmoaie, iar apoi adaugati rosiile decojite, pasta de tomate si supa de legume si lasati la fiert pana scade lichidul. Adaugati sare si piper dupa gust si cateva frunze de busuioc si opriti focul.

In acest timp puneti foile de lasagna intr-o tava cu apa clocotita si lasati-le la inmuiat pana cand preparati sosul Bechamel.

Cum faceti sosul:
Topiti o lingurita de unt in tigaie si adaugati faina, incercand sa omogenizati compozitia. Adaugati laptele si amestecati constant, iar apoi rasturnati in tigaie si unul din bolurile cu parmezan, sare si piper.

Aveti nevoie de o forma temorezistenta, pe care o ungeti cu ulei, adaugati un strat de fori de lasagna, jumatate din amestecul de legume si jumatate din sos. Nivelati bine compozitia si adaugati urmatorul strat de foi de lasagna si cealalta jumatate din amestecul de legume. Dupa ce nivelati compozitia, mai puneti un strat de foi de lasagna si rasturnati restul de sos ramas.

Introduceti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.
Pofta buna!






Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lasagna

Spune-ne opinia ta despre "Lasagna vegetariana. O reteta speciala"



10 - 8 =

Cele mai citite articole

Femeile viseaza inca din copilarie la o nunta si la un sot ca in povesti, insa viata ofera lectii ...
Cu toate ca am avansat tehnologic foarte mult in ultimele decenii, inca stim foarte putine lucruri ...
Rolul acestui test psihologic este de a te ajuta sa descoperi ce se afla in latura ascunsa a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Îmi doresc dar nu cred că voi reusi cu vânzarea acestor ...
CUPTOR CU MICROUNDE. UNDE TRAITI FRATILOR. CUPTORUL CU MICROUNDE = MOARTE CURATA. RUSI DIN 1976 NU ...
Aveti grija la traducerea articolelor, mai ales cand este vorba despre sanatate. Ati trecut ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0