Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista alimentelor organice a lui Dr. Oz

Lista alimentelor organice a lui Dr. Oz
Astazi vom vorbi despre alimentele organice care nu ar trebui sa lipseasca de pe lista de cumparaturi. Iata care sunt alimentele bio, organice, esentiale pentru sanatatea noastra…


Mehmet Oz este un doctor celebru care prezinta un show televizat in America axat pe probleme de sanatate. Dr. Oz promoveaza alimentatia sanatoasa, activitatea fizica iar sfaturile pe care le ofera in cadrul show-urilor sunt urmate de milioane de oameni din intreaga lume.
Celebrul doctor Oz a prezentat in cadrul emisiunii sale “The Dr. Oz Show” o lista cu alimente organice care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. Data viitoare cand vei merge la cumparaturi nu uita sa te opresti si la raionul cu alimente bio.
Alimentele bio, organice, nu contin coloranti si arome artificiale, conservanti sau alte zeci de substante sintetice folosite in industria alimentara. Pentru o alimentatie sanatoasa, dr. Oz ne recomanda sa consumam urmatoarele produse organice:
1. Cartofi
Cartofii organici te pot ajuta sa slabesti cu o singura conditie: sa stii cum sa-i prepari! Cel mai sanatos este sa-i fierbi in coaja sau sa-i prepari la cuptor sau pe gratar. Se digera foarte usor si au o valoare nutritiva ridicata.
2. Telina
Telina este o leguma pe care o gasesti in piete sau supermarketuri in orice perioada a anului. Telina contine vitaminele C, K, B1 si B6,  potasiu, zinc, calciu, fosfor, magneziu, fier. Se foloseste la prepararea salatelor, a ciorbelor, taindu-se tulpina in bucatele mici.
3. Ardei iute
Pe langa gustul sau intens, ardeiul iute inhiba pofta de mancare si te ajuta sa slabesti. Ardeiul iute contine o substanta numita capsaicina care are rolul de a preveni cancerul si bolile cardiovasculare.
4. Spanac
Spanacul este o importanta sursa de fier, previne imbatranirea sistemului cardiovascular, incetineste imbatranirea creierului si este benefic pentru sistemul osos. Contine luteina care previne atacurile de cord si curata arterele de grasimi.
5. Salata verde
Salata verde stimuleaza digestia, te ajuta sa slabesti si sa previi diferite afectiuni gastrointestinale. Salata verde este o sursa de minerale, vitamine si fibre necesare organismului. Nu ingrasa, curata organismul de toxine si ajuta la prevenirea osteoporozei.
6. Lapte bio
Nu doar copiii au nevoie de lapte in procesul de crestere, ci si adultii, pentru sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei. Laptele este benefic si pentru dinti, prevenind cariile. Este o sursa importanta de vitamine si elemente nutritive si este esential pentru sanatatea oaselor si a dintilor.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dr oz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente organice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente bio

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0