Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii

Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii
Ai renuntat la dulciuri, faci sport de trei ori pe saptamana, insa nu reusesti sa slabesti asa cum doresti? Iata cateva lucruri care iti influenteaza greutatea, dar la care nu te-ai fi gandit niciodata ca pot avea acest efect...


Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii: GEANTA SUPRADIMENSIONATA. Categoric, gogosile cu ciocolata nu te ajuta sa slabesti, dar ce rol ar putea avea geanta in acest proces? Ei bine, dupa ce a observat ca unele paciente ale sale au un strat de grasime mai mare intr-o anumita jumatate a corpului, un medic estetician si-a dat seama ca era vorba de partea pe care femeile isi tineau gentile supradimendionate. "Inainte de a face operatia cu laser, masor grasimea pacientelor, pentru ca dupa operatie sa o comparam cu pierderea de centimetri", spune dr. Michael Prager. "La multe dintre pacientele mele, grasimea este distribuita neuniform, iar singurul lucru pe care il au in comun este ca acestea poarta genti imense, pe o anumita parte a corpului". Efectul se poate explica prin modul in care geanta supradimensionata afecteaza postura; in timp, postura gresita duce la o distributie inegala a grasimii. Atunci cand porti o greutate mai mare pe un umar, nu numai ca muncesti mai mult muschii din acea zona, dar creezi un dezechilibru general al posturii care va influenta modul in care se dezvolta stratul adipos. Sfatul medicilor este sa nu porti o geanta supradimensionata, iar daca deja ai una, atunci sa nu o incarci la refuz cu tot felul de maruntisuri si sa o porti alternativ, pe ambii umeri.
Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii: BRONZUL ARTIFICIAL. Ani de zile am crezut ca bronzul artificial ne face sa aratam mai bine, sa fim mai atragatoare. Adevarul este ca acesta are efecte negative pe termen lung. Oamenii de stiinta din Suedia au descoperit ca lotiunile autobronzante contin ftalati, substante dovedite a fi nocive, despre care am mai vorbit; ftalatii sunt banuiti ca ne predispun la ingrasare si diabet. Acestia se mai gasesc in produse de cosmetica si machiaj, produse de curatat si cutii, sticle sau borcane de plastic. Pana acum, studiile au ridicat semne de ingrijorare privind ftalatii, deoarece distrug echilibrul hormonal, iar asta duce la ingrasare.
Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii: MULTI-TASKING. Cuvantul asta, deja cunoscut la noi, se refera la capacitatea femeilor de a face mai multe lucruri in acelasi timp - si da, se pare ca este o caracteristica numai a femeilor. Obisnuim sa facem 2-3 lucruri in acelasi timp, iar asta e, de multe ori, o obisnuinta. Studii recente au aratat ca multi-tasking-ul repetat epuizeaza partea din creier care e responsabila de autocontrol. O viata atat de ocupata si incarcata afecteaza si hrana pe care o consumam - e mai usor sa iei o cana de cafea si niste biscuiti, decat sa iti prepari ceva mai sanatos. Sfatul medicilor este sa nu mancam niciodata cand suntem ocupate; ei atrag atentia asupra faptului ca indulcitorii artificiali dau peste cap nivelurile de zahar din sange, duc la oboseala si stres si nevoia de a manca si mai multe dulciuri.
Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii: PANTALONII STRAMTI. Moda ne invata ca o pereche de pantaloni negri si stramti pot ascunde o multime de defecte, insa ne pot face sa ne ingrasam? Se pare ca da. Pantalonii stramti ofera suport pentru muschii coapselor, feselor si cei din partea de jos a abdomenului, lasand muschii sa se relaxeze si sa leneveasca. Daca porti pantaloni stramti peste iarna si nu faci sport, cand va veni vara o sa observi ca muschii sin partea inferioara a corpului nu mai sunt fermi.
Lucruri care iti influenteaza greutatea, fara sa stii: TOCURILE INALTE. Arata mortal si barbatii se dau in vant dupa femeile care poarta pantofi cu tocuri stiletto. Moda le-a ridicat la nivel de eleganta maxima, de incredere in sine si seductie la cote mari. Cu toate astea, exista si in acest caz un revers al medaliei. Expertii in fitness spun ca tocurile foarte inalte forteaza pelvisul sa stea intr-o pozitie anormala, inclinat in fata, creand astfel impresia de burta mare. Tocurile stilleto slabesc muschii abdominali, iar burta iese in evidenta exact sub nivelul buricului. Sfatul lor este sa purtam tocuri inalte la un restaurant sau la o ocazie speciala, dar sa lasam apoi corpul sa se relaxeze pentru cateva zile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre influenteaza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutatea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre muschi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre porti

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0