Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Machiaj de Halloween: vezi 5 idei indraznete

de Viorica Ghinea la 2017-10-24
Machiaj de Halloween: vezi 5 idei indraznete
Iti place sa realizezi tot felul de modele de make-up indraznete, dar nu ai curaj? Halloween-ul este un bun prilej de a-ti lasa imaginatia libera, mai ales daca mergi la o petrecere cu tematica. Vezi mai jos 5 idei de machiaj de Halloween din care te poti inspira! Te atentionam ca sunt… infricosatoare!


Idei de machiaj de Halloween


Halloween-ul ne bate la usa, asa ca trebuie sa iti faci din timp lectiile in materie de make-up. Aceste idei de machiaj iti vor fi de un real folos daca nu ai gasit un costum pe placul tau. Astfel te vei detasa mai usor de celelalte reprezentante ale sexului frumos si vei atrage cu siguranta privirile tuturor.

Cel mai popular machiaj de Halloween ramane si in acest an craniul. Poate fi infricosator de sexy daca il porti la o tinuta rock cu aer senzual.

 

A post shared by Jess love (@jess_love_mua) on


Nici modelul de make-up in stil zombi nu se lasa mai prejos, ci il urmareste indeaproape pe cel de mai sus. Secretul acestuia consta intr-un machiaj smokey eye ca la carte. Vei atrage instant privirile tuturor cu un astfel de machiaj indraznet.

 

A post shared by Lidiane Morita (@lidianemorita) on


Transforma-te intr-un clovn rau cu ajutorul unui machiaj de Halloween care sa le inghete sangele in vene celor din jurul tau. Cu siguranta vei face senzatie oriunde vei ajunge.

 

A post shared by Robyn Store (@healthy_robyn) on


Harley Quinn este personajul tau preferat din filme? Atunci lasa-l sa te inspire in realizarea unui make-up de Halloween cu care sa ii impresionezi pe toti din jurul tau. Acesta face furori inca de la aparitia filmului, asa ca nu vei da gres cu el nici anul acesta.


Nu te incanta ideea de a-ti machia toata fata? Atunci alege un machiaj de Halloween mai simplu: o plasa cu un pajanjen desenat in coltul ochiului. Vestea buna este ca nici macar nu ai nevoie de mana un specialist pentru realizarea acestei idei.

 

A post shared by Makeup by Maeve (@facialiez) on



Cum sa iti faci un machiaj de Halloween

Daca vrei sa iti faci singura machiajul de Halloween, iti oferim un tutorial care te va ghida pas cu pas in obtinerea unui model realizat intr-un mod profesionist. Ideea este una simpla, dar rezultatul are efect "wow".



Porneste de la un machiaj smokey eye, unul cat mai inchis si intens. Aplica si gene false pentru o privire hipnotizanta.

Cu ajutorul unui fard de obraz mai inchid traseaza doua linii de la tample spre buze (fara sa le atingi). Acestea vor oferi o nota interesanta chipului tau si te vor ajuta sa obtii un machiaj de Halloween deosebit.

Foloseste un eyeliner pentru machiajul buzelor/ Traseaza niste linii ca si cum ai avea gura cusuta, apoi foloseste acelasi eyeliner lichid si pentru ati desena varful nasului la fel ca in videoclip.

Finiseaza machiajul de Halloween si pregateste-te sa faci senzatie cu acest model inedit.





Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre halloween

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0