Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magneziul si beneficiile sale miraculoase pentru organism

de Sunt Fericita la 2017-07-21
Magneziul si beneficiile sale miraculoase pentru organism
Magneziul este un mineral foarte important pentru sanatatea corpului si mintii. Iata cateva din beneficiile pe care le avem de pe urma sa si de ce ar trebui sa luam suplimente, in cazul in care analizele arata niveluri scazute de magneziu...


Desi cantitatea necesara de magneziu poate fi obtinuta prin alimentatie, la fel se poate pierde foarte usor prin consumul de cafea, ceai negru, cereale, soia si suplimentele de calciu.

Iata 12 simptome ale carentei de magneziu in organism>>

Unul din principalele beneficii ale magneziului este somnul bun si odihnitor. Melatonina, hormonul responsabil de controlul si calitatea somnului este dereglat de deficienta de magneziu. Mai mult, magneziul echilibreaza si tine sub control hormonii responsabili cu stresul. Stresul si tensiunea sunt principalele motive pentru care oamenii sufera de insomnie... Asa ca daca ai probleme cu somnul, ar trebui sa te intrebi daca nu cumva ai nevoie de mai mult magneziu.

Indirect, magneziul relaxeaza sistemul nervos; asta se intampla deoarece serotonina este direct dependenta de nivelurile de magneziu din organism.

Pe lista cu beneficii ale magneziului intra si rolul sau in obtinerea unui trup flexibil. Magneziul destinde muschii incordati si reduce din acidul lactic, respondabil de crampe si dureri musculare.

Poate ca unul din cele mai importante beneficii ale magneziului este calitatea sa de a ajuta la fixarea calciului in oase. De multe ori, suplimentele de calciu nu isi fac efectul pentru ca fixarea calciului in oase depinde de peste zece nutrienti esentiali - magneziul este unul din acestia.

Magneziul remineralizeaza dintii. Lipsa de magneziu duce la aparitia unui dezechilibru periculos in gura, care afecteaza dintii in mod negativ.

Tot magneziul este responsabil si cu alcalinizarea organismului (despre importanta pastrarii unui ph echilibrat am mai vorbit aici).
Magneziul ajuta la buna functionare a tranzitului intestinal, previne atacul cerebral si bolile de inima si scade in intensitate durerile menstruale.

Dincolo de suplimentele din farmacii, poti creste nivelul de magneziu din organism consumand urmatoarele alimente: alge, migdale inmuiate, nuci caju inmuiate, hrisca, nuci de Brazilia sau mei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 41 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficii pentru sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carenta de magneziu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente bogate in magneziu

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0