Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maini uscate si crapate in sezonul rece? 7 trucuri pentru a hidrata corect pielea

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-06
Maini uscate si crapate in sezonul rece? 7 trucuri pentru a hidrata corect pielea
Maine uscate si crapate reprezinta una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile in perioada rece a anului. Stiti cum sa va protejati si hidratati corect pielea in sezonul rece?


Maini uscate, piele crapata, unghii exfoliate si nas uscat. Cunoasteti aceste sentimente? Inseamna ca trebuie sa luati masuri! Cu atat mai mult in 2014, cand frigul s-a grabit sa ne ia din nou pe "nepregatite".

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa puneti mai putine haine decat de obicei in masina de spalat. De ce? E simplu, pentru ca mai putine haine in masina de spalat inseamna o clatire mai eficienta, iar hainele vor deveni astfel mult mai fine si mai placute la atingere!

In plus, daca nu sunt clatite bine, reziduurile de detergenti si balsam din haine sau chiar din lenjeria de pat, pot provoca iritatii in sezonul rece. O alta recomandare legata de spalatul hainelor este sa programati masina la 60 de grade in  cazul lenjeriilor de pat, pentru a distruge parazitii.

Pentru a evita uscarea si craparea mainilor si a pielii din diferite zone sensibile ale corpului, este de asemenea recomandat sa evitati mochetele care acopera intreaga suprafata a camerei. In cazul in care folositi un aspirator pentru curatenie, optati pentru unul cu un filtru performant si tineti ferestrele deschise pentru aerisire cat mai mult timp. Si praful de pe mobila contribuie la uscarea mainilor, asa ca incercati sa il stergeti cel putin o data pe saptamana.

Evitati sa va lingeti buzele atunci cand sunt uscate/crapate, deoarece asta nu duce decat la o evaporare si mai mare si va inrautati aspectul lor.

Renuntati la articolele vestimentare din lana - Hainele pentru iernile grele, precum paltoanele din lana, pot sa irite pielea uscata si sensibila.

Uitati de gelurile antibacteriene pe timpul iernii! Cu totii stim ca spalatul frecvent al mainilor ucide bacteriile, dar poate sa si usuce pielea, in special in timpul iernii, cand vantul si frigul pot sa exacerbeze aceasta problema.

Evitati sapunurile si gelurile de dus care contin numeroase substante chimice, in special sulfat de sodiu, care este folosit pentru fabricarea anumitor spume de barbierit. Aceste produse elimina uleiurile naturale cu rol umidificator din piele si produc iritatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0