Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mananca iaurt, banana, papaya, ghimbir si fructe de padure, sunt alimente care te ajuta in lupta impotriva celulitei

Mananca iaurt, banana, papaya, ghimbir si fructe de padure, sunt alimente care te ajuta in lupta impotriva celulitei
Majoritatea femeilor se confrunta cel putin o data in viata cu problema celulitei. Un stil de viata echilibrat, care include o dieta bogata in fructe, legume, condimente si lactate, poate combate cu succes aspectul de coaja de portocala al pielii. Ideale sunt trei portii de iaurt pe zi, fructele de padure, ghimbirul, banana si papaya.


Orice regim alimentar corect trebuie sa includa, in primul rand, un mic dejun echilibrat. Acesta trebuie sa fie bogat in carbohidrati, surse pretioase de energie pentru toata ziua, in proteine de calitate, dar si in grasimi sanatoase.

In topul alimentelor recomandate de nutritionisti in prima parte a zilei exista cateva care ofera organismului nutrimente de calitate. In plus, pot stimula eliminarea grasimilor in exces, a toxinelor si a lichidelor care nu pot fi eliminate din corp, toate acestea fiind recunoscute pentru mentinerea si agravarea celulitei.

Iaurtul este unul dintre produsele care intruneste toate aprobarile nutritionistilor pentru consumul zilnic. Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma trei portii de iaurt bogat in calciu au mai putine depuneri inestetice de grasime decat cele care ocolesc acest aliment.

Fructele de padure reprezinta o alta categorie de alimente care lupta impotriva celulitei. Efectele lor benefice se datoreaza continutului de vitamina C, care stimuleaza producerea de fibre elastice de colagen in piele. Aceasta devine mai ferma, iar celulita, mai putin vizibila. Fructele de padure contin si multi antioxidanti care lupta impotriva acumularii de toxine in tesuturi, care pot agrava celulita.

Ghimbirul este un condiment aromat cu multe proprietati benefice.

Bananele sunt un alt aliat impotriva celulitei. Contin potasiu, element care combate retentia de lichide, dar si fibre, substante care fixeaza toxinele si le elimina din organism.

Papaya, un fruct tropical cu multiple proprietati, poate fi inclus intr-un regim alimentar anticelulitic datorita betacarotenului, element care stimuleaza refacerea tesuturilor.

Toate aceste alimente pot fi consumate la micul dejun intr-un amestec extrem de sanatos, dar si separat, in combinatie cu cereale integrale.

Insa nu va bazati doar pe alimente daca vreti sa scapati de celulita. Faceti mult sport si apelati la terapii corporale precum masajele sau impachetarile cu creme pe baza de alge, guarana, iedera si cofeina. Cea mai importanta pentru tegumente este stimularea circulatiei sanguine. O piele bine oxigenata va arata mult mai bine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete cu ghimbir

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe de padure

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre banana

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0