Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mananca mai mult pentru un abdomen plat

Mananca mai mult pentru un abdomen plat
Vrei sa scapi de portiunea aceea de burta care se ridica deasupra blugilor cu care te-ai procopsit peste iarna? S-ar putea sa fii atenta la ce tip de grasime iti intra in dieta, nu la cat de multa este. Conform unui studiu intins pe parcursul a trei si condus de Universitatea Uppsala din Suedia, consumul de grasimi saturate care se gasesc, in mod normal, in alimente cum ar fi carnea si produsele lactate, duce la acumularea grasimii pe ficat si in jurul abdomenului – ceea ce duce la excesul de tesut din jurul taliei.


Grasimile polinesaturate, pe de alta parte, din peste, fructe cu coaja, seminte si uleiuri vegetale scad nivelurile generale de grasime din corp si auta la cresterea masei musculare.
Acest studiu ofera probe privind importanta incorporarii grasimilor sanatoase in dieta. Inlocuirea grasimilor nesanatoase, cum sunt cele saturate si trans, cu optiuni mai sanatoase, cum ar fi grasimile monosaturate si polisaturate, poti sa faci un pas inainte spre scadeea obezitatii si a riscului de boala cronica.
Cercetarile anterioare au aratat ca persoanele cu mai multa grasime in jurul taliei sunt supuse unui risc mai mare de a face diabet decat cele a caror greutate excedentara este distribuita uniform pe corp. Limitarea grasimilor saturate si incorporarea mai multor grasimi polinesaturate este, asadar, o metoda sa reducem riscul, spun cercetatorii. Iar studiul arata si ca ele cresc masa musculara. Ce poate fi mai bine de atat?
Nu uita ca dieta trebuie sa fie ajutata un pic. Din fericire, tehnologia moderna face ca efortul tau sa fie minim, caci exista centura de masaj si sauna. Nu este o gluma, caci ea ajuta la indepartarea celulitei si la tonifierea musculaturii, in acelasi timp. Si asta pentru ca dispune de doua functii de tratament: masaj si sauna.
Vei vedea ca si tu te vei indragosti de ea. Nu este nevoie sa iesi din casa, sa-ti cauti echipamente de sport sau sa trebuiasca sa-ti faci un abonament scump cu multe sedinte pe la vreun salon. Poti sa citesti o carte si sa slabesti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen plat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi sanatoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi saturate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0