Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Mancare de linte verde

Mancare de linte verde
Mancare de linte verde

Mancarea de linte verde are o aroma unica (seamana doar putin cu cea de mazare), este usor de pregatit (deoarece lintea fierbe repede) si foarte sanatoasa. Lintea contine multe proteine (este depasita la acest capitol, dintre produsele vegetale, doar de soia si de anumite specii de alge) si carbohidrati lenti, de buna calitate. Ingrediente mancare de linte verde (4-5 portii): 500 g linte, 1 ceapa alba, 1 ceapa rosie (ambele de marime medie), 1 telina mica, 2 morcovi medii, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 5 linguri ulei, ˝ lingurita bicarbonat de sodiu, sare dupa gust. Mod de preparare: Puneti lintea la fiert in apa in care ati adaugat bicarbonatul.  Pregatiti legumele si puneti-le la foc intr-o oala cu putina apa. Cand lintea a dat 2-3 clocote, varsati apa, scurgeti lintea si puneti-o in oala cu zarzavat. Lasati sa fiarba la foc mic si pe o tabla, pentru a nu se lipi. Amestecati usor o data la cateva minute. Cand lintea si zarzavaturile sunt aproape fierte (lintea verde comuna fierbe in apr. 40 de minute, cea franceza in 25-30 de minute) adaugati uleiul, sare dupa gust si mai lasati sa fiarba 1-2 minute. Imediat dupa ce stingeti focul, adaugati mararul si patrunjelul tocate. Serviti mancarea de linte de preferinta calda. Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre linte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre linte verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lintea

Spune-ne opinia ta despre "Mancare de linte verde"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 7 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Mancare de linte verde"

חדרי שינה @ 21-Iun-2011
"היי, רציתי להמליץ לכם על אתר המכיל סלונים ועוד.."

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0