Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mancaruri de care sa nu te mai atingi niciodata

Mancaruri de care sa nu te mai atingi niciodata
Fie sunt pline de grasimi trans, fie sunt procesate dincolo de orice puterea de recunoastere a ingredientelor de baza, exemplele pe care ti le dam mai jos sunt diabolice si-ti fac RAU. Elimina-le instant din dieta.


Rosii la conserva
Aceasta leguma rosie este cunoscuta ca fiind cea mai buna sursa de licopeina, un nutrient esential, dar fii atenta la cele bagate in conserve. Toate alimentele conservate contin un component chimic toxic, BPA, dar acesta devine mai periculos in cazul rosiilor, caci aciditatea lor il face mai puternic. Nu rosiile sunt rele, ci modul in care sunt conservate. Daca nu poti cumpara rosii proaspete, alege rosii in borcan de sticla sau in recipiente de carton.
Mezelurile
Da, nu-ti poti imagina sandvisurl de dimineata fara o felie de parizer, sunca proaspata sau macar cateva bucatele de salam. Aceste alimente sunt bogate in sodiu, facute din carne de animal crescut cu hormoni si antibiotice si cu multi nitrati. Mezelurile contin si arome artificiale, coloranti, asa ca mai bine fa o friptura la cuptor si parteaza un pic si pentru dimineata.
Margarina
Spre deosebire de unt, un produs animal, margarina este facuta din  ulei vegetal. Procesul de producere umple substanta aia pe care o intinzi pe paine cu grasimi trans care cresc inflamatiile prin distrugerea celulelor care-ti captusesc vasele de sange, crescand riscul de boli cardiovasculare sau degenerative, de cancer, crestere in greutate si de aparitie a colesterolului rau. 
Floricele pentru microunde
Inainte sa te asezi cu taota familia la un film, pe canapea, cu un bol mare de floricele in poala, mai gandeste-te. Ambalajul care se pune in cuptorul cu microunde contine PFOA, un compus toxic, carcinogen in cazul animalelor. PFOA se depune pe popcorn si cateva studii au arata ca poate duce la infertilitate, cancer de ficat sau testicular.
Cartofi nonorganici
Este nerealist sa vrei sa cumperi totul organic. Dar sa stii ca, desi nu ti s-a spus la fel de des sa mananci cartofi organici cum ti s-a spus in legatura cu merele organice, este la fel de important. Cartofii nonorganici sunt dati cu tot felul de solutii care sa-i apere de boli si, pentru ca stau in pamant, absorb o mare parte din pesticide si fungicide.
Sarea de masa
Un pic de sare pe mancare nu-ti face mult rau, dar cand alegi sarea de masa in detrimentul, sa zicem, al sarii de mare, pierzi toate mineralele acesteia din urma. Sarea de masa este un produs rafinat, asa ca nu contine multi nutrienti. Incearca sarea de mare si vei vedea ca mancarea ta va castiga la capitolul aroma.
Indulcitorii artificiali
Daca nu-i gasesti in natura, atunci mai bine ii eviti. Alege mierea pentru indulcirea bauturilor sau extractul de stevie. Indulcitorii artificiali sunt, uneori, de 200 de ori mai dulci decat zaharul, si iti vor face creierul sa tanjeasca dupa alimente dulci. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.43 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi trans

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bpa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mezeluri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre margarina

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0