Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Masti pentru par deteriorat: 3 retete cu efect reparator intens

de Viorica Ghinea la 2021-01-15
Masti pentru par deteriorat: 3 retete cu efect reparator intens
Podoaba ta capilara si-a pierdut stralucirea si vitalitatea? Atunci este momentul potrivit sa incepi sa prepari masti pentru par deteriorat. Iti recomandam sa aplici retete cu efect reparator intens.


1. Mierea si laptele, cele mai populare ingrediente din mastile pentru par deteriorat


Mierea si laptele sunt unele dintre cele mai eficiente ingrediente naturiste din mastile pentru par degradat. Ar trebui sa incluzi cu incredere aceasta combinatie in rutina ta de ingrijire a podoabei capilare. Efectele dorite nu vor intarzia sa apara! Iti vei simti parul mai fin si mai lucios inca de la prima utilizare.

Ai nevoie de o jumatate de cana de lapte si de o lingurita de miere pentru a obtine una dintre cele mai bune masti pentru par degradat.

Incalzeste usor laptele inainte, apoi adauga lingurita de miere si amesteca compozitia. Pune solutia obtinuta intr-un recipient cu pulverizator, apoi aplica de la radacina spre varfuri, insistand in partea de jos a parului, unde firele sunt mai uscate.

Lasa sa actioneze timp de jumatate de ora, apoi spala-te ca de obicei pe cap.

2. Avocado si laptele de cocos, o combinatie care iti va salva podoaba capilara


Printre cele mai mai bune masti pentru par degradat se numara si cea pe baza de avocado si lapte de cocos.

Pentru prepararea tratamentului naturist vei avea nevoie de un fruct de avocado copt, o jumatate de cana de lapte de cocos, o lingura de ulei de masline si o lingura de miere (optional, pentru efecte cat mai bune).

Paseaza fructul de avocado, apoi amesteca pasta obtinuta cu celelalte ingrediente recomandate in reteta. Aplica masca de la radacina spre varfuri si las-o sa actioneze timp de o ora ori doua, in functie de cat timp liber ai la dispozitie. La final, spala-te bine pe par. Sa nu fii surprinsa daca podoaba ta capilara va fi mult mai fina decat o stiai.


3. Banana si uleiul de migdale, una dintre cele mai eficiente masti pentru parul degradat


Daca esti in cautarea unor masti pentru parul degradat, atunci trebuie neaparat sa o incerci si pe cea pe baza de banana si ulei de migdale. Bogat in vitamine si minerale, acest tratament iti va revitaliza parul inca de la primele aplicari.

Ai nevoie de o banana coapta, o lingura de miere, o lingura de ulei de migdale si putin lapte. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana obtii un smoothie. Aplica masca pe zonele unde parul tau este mai degradat, adica de la jumatate in jos, apoi acopera-ti capul cu o casca de dus ori prinde-ti parul intr-un prosop mai vechi.


La final, spala-te bine pe par pana indepartezi masca.


Alege una dintre aceste masti pentru par degradat si include-le in ritualul tau de ingrijire cu incredere. Podoaba ta capilara va deveni mai fina, mai lucioasa si mai puternica in fata factorilor care o agreseaza de la exterior (instrumente de styling, vopsea, etc).


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.43 din 5 - 21 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca pentru par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par degradat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0