Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Media Music Awards 2013 - cel mai mare eveniment muzical al anului

Media Music Awards 2013 - cel mai mare eveniment muzical al anului
Premiile Media Music Awards 2013 se vor acorda anul acesta pe 19 septembrie la Sibiu. Vor fi premiati cei mai difuzati artisti la radio/TV si pe internet pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest, institutia care monitorizeaza toate difuzarile de acest tip.


Premiile Media Music Awards 2013 vor fi decernate pe 19 septembrie, pe scena amplasata in Piata Mare din Sibiu. Scena are dimensiuni impresionante si este dotata cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.
Pe scena din Piata Mare din Sibiu vor fi premiati cei mai de succes artisti ai prezentului in functie de difuzarile radio/tv/online pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest, institutia care monitorizeaza toate difuzarile de acest tip.
Premiile vor fi acordate pentru urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Media Forest Special Award, Best Online, Best Label, Best International si Fans Like Award.
Evenimentul se desfasoara pe doua scene distincte, o scena pe care sunt desemnate premiile si una pe care au loc recitalurile artistilor invitati. Cei mai de succes artisti ai momentului printre care Holograf, Delia, Andra, Loredana, Alex Velea, Smiley vor canta pe scena de la Sibiu.
Anul trecut, peste 30.000 de persoane au fost prezente la Sibiu in Piata Mare pentru a urmari decernarea premiilor Media Music Awards 2012.
Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurentiu Duta & Andreea Banica, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What's Up si Mandinga.
Piese precum “Cai verzi pe pereti” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “K la meteo” (Andra) au fost atunci cantate in premiera la aceasta gala si au devenit apoi hituri.
Cei care isi doresc sa participe la marele eveniment pot achizitiona bilete online din reteaua Myticket.ro si Eventim.ro la pretul de 20 de lei.
Ce artisti crezi ca vor fi premiati anul acesta?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sibiu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bilete

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0