Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Metode de albire a dintilor facute acasa

de Camelia Diaconu la 2018-08-06
Metode de albire a dintilor facute acasa
Stilul de viata nepotrivit poate fi un factor daunator si la nivelul danturii, asta pentru ca ne confruntam zilnic cu o multime de alimente care pateaza sau afecteaza dintii. Chiar daca multi pacienti apeleaza la tratamente stomatologie costisitoare, exista si o multime de metode de albire pe care specialistii le recomanda si pe care le poti face foarte usor acasa.


Cum sa iti albesti dintii acasa
 

O dantura sanatoasa este foarte usor de remarcat. Albul impecabil fiind procedura care demonstreaza ca dintii sunt sanatosi si nu au nevoie de o vizita la stomatolog. Procedura de albire a dintilor poate fi facuta in cabinetul specialistului, insa atat de simplu poate avea rezultate si daca o faci acasa, impreuna cu tratamentele potrivite. Iata cateva metode de albire dentara, fara costuri si fara durere.
 
Apa oxigenata. Inainte de a folosi apa oxigenata trebuie sa te asiguri ca nu ai dintii mult prea sensibili, iar acest lucru il afli in urma unei vizite la medicul stomatolog. Procedura de albire se face impreuna cu o discheta din bumbac si apa oxigenata. Maseaza-ti dintii usor timp de 2 minute cu aceasta solutie dupa care spala-te normal pe dinti. 
 
Carbune active. Piseaza o tableta de carbine activ, iar pudra obtinuta pune-o pe periuta de dinti si spala-te pe dinti. Curata dintii doua minute si vei vedea rezultate imediat.
 
Praf de copt si suc de lamaie. Pentru albirea dintilor poti incerca aceasta procedura o data pe saptamana. Pune putin praf de copt pe periuta de dinti, dupa care adauga si cateva picaturi de zeama de lamaie. Nu este indicat sa folosesti de mai multe ori pe saptamana aceasta metoda deoarece iti poate ataca smaltul dintilor.
 
Suc de lamaie si apa. Este nevoie de doua parti egale formate din apa si lamaie, iar amestecul obtinut te va ajuta sa iti restabilesti albul dintilor, dar si sa iti dezinfectezi calitatea bucala.
 
Otet de mere si si apa. Ai nevoie de o jumatate de lingurita de otet de mere si de un pahar de apa. Cu aceasta solutie iti clatesti gura in fiecare dimineata inainte de a te spala pe dinti.
 
Sare, bicarbonat, suc de lamaie si pasta de dinti. Amesteca o lingura de pasta de dinti impreuna cu sarea si praful de copt si adauga aproximativ 5 picaturi de zeama de lamaie. Cu pasta obtinuta, periaza-ti dinti pentru aproximativ 4 minute. Este o metoda eficienta cu rezultate imediate, insa nu este recomandata prea des deoarece poate afecta smaltul dintilor.
 
Capsuni. Piseaza o capsuna coapta si spala-te cu pasta obtinuta pentru 4 minute. Vei observa ca scapi de petele galbene de la nivelul dintilor, insa, la fel ca si celelalte metode, solutia nu este recomandata prea des. 
 
Lapte praf si pasta de dinti. Amesteca cele doua ingrediente si curata dintii de doua ori pe saptamana cu aceasta solutie. 

Sursa foto: Pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0