Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Migdalele reduc pofta de mancare

Migdalele reduc pofta de mancare
Migdalele reduc pofta de mancare

Migdalele consumate zilnic scad nivelul colesterolului, reduc grasimea din jurul taliei si combat celulita. Mai mult decat atat, mentin sanatatea inimii.


Migdalele furnizeaza organismului proteine, fibre, vitamine, minerale si grasimi sanatoase. Manganul intareste oasele si regleaza zaharul din sange, magneziul este esential pentru buna functionare a muschilor, controlul glucozei in sange si reglarea tensiunii arteriale. Grasimile mononesaturate si vitamina E protejeaza impotriva maladiei Alzheimer, iar antioxidantii previn imbatranirea pielii.

Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania au comparat, timp de 12 saptamani, dietele a 52 de adulti care erau supraponderali si aveau colesterolul marit.

Jumatate dintre voluntari au mancat zilnic o briosa cu banane, iar celalalta jumatate a consumat, in locul briosei, 40 grame de migdale.

Consumul zilnic al unei cantitati de 40 de grame de migdale - care incap in causul palmei - a redus pofta de mancare a participantilor la studiu si concentratiile de glucoza din sange, imbunatatind in acelasi timp semnificativ absorbtia de vitamina E si de grasimi mononesaturate.

Bolile de inima sunt principala cauza de deces la nivel mondial si se estimeaza ca cel putin 80% din decese pot fi evitate daca oamenii isi schimba stilul de viata.

In cazul persoanelor cu risc de diabet, consumul zilnic de migdale reduce concentratiile de glucoza din sange.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: www.cravebits.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre migdale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre colesterol

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatatea inimii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diabet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pofta de mancare

Spune-ne opinia ta despre "Migdalele reduc pofta de mancare"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 5 =

Cele mai citite articole

Te gandesti sa calatoresti singura, insa nu te-ai hotarat unde sa mergi? Probabil ca ai multe ...
Durerile de spate sunt tot mai comune in randul oamenilor de toate varstele, fapt pentru care daca ...
Picioarele fine si frumoase nu se mentin cu usurinta, insa iti propunem o solutie care sa te ajute ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0