Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mii de romani au sarbatorit pentru a doua oara Ziua Dorului!

de Sunt Fericita la 2016-05-16
Mii de romani au sarbatorit pentru a doua oara Ziua Dorului!
13 mai 2016 a fost data la care romanii au sarbatorit pentru a doua oara, consecutiv Ziua Dorului! Mii de romani s-au alaturat campaniei initiate de trupa Vunk in exprimarea acestui sentiment preponderent romanesc, exprimandu-si dorurile prin postari pe Social Media in care au folosit cuvantul dor sau #ziuadorului. Inna, Andreea Esca, Sandra Izbasa, Andreea Marin, Alexandra Stan, Ada Condeescu, Raluca Lazarut, Razvan Mazilu, Teo Trandafir, Catalin Scarlatescu , trupele Bere Gratis, Proconsul, Magda Palimariu, bloggeri si jurnalisti au postat fotografii care au exprimat starea de dor si au impartasit cu fanii lor amintiri, emotii, trairi, transformandu-se in „ambasaDORi”.


13 mai a fost un discurs de constientizare al trairilor pe care le purtam zilnic , dar nu le exprimam, un indemn spre indeplinirea dorului, dar si un al doilea pas catre creeerea unei sarbatori nationale, in jurul cuvantului DOR! Dorul, specific romanilor, inglobeaza o multitudine de simtiri si de trairi.
 Romanilor le plac sarbatorile, bucuria si emotiile pe care acestea le aduc, asa ca, an de an trupa Vunk isi propune sa creeze o sarbatoare in jurul cuvantului DOR, in asa fel incat Romania sa devina cunoscuta si pentru idei frumoase!

"A fost o zi de 13 mai in care am asteptart cu emotie sa vedem cum o sa reactioneze lumea, cum o sa se exprime si cati vor face asta la indemnul nostru. Din fericire, a fost o zi extrem de plina in care am monitorizat tot ce se posta sau se intampla legat de Ziua Dorului si am simtit ca am atins ceea ce poate parea o nebunie la inceput, sa cream o sarbatoarea nationala autentica. Dupa implicarea romanilor in aceasta propunerea a noastra de a sarbatori dorul, avem acum tot curajul si increderea de a incerca pana la anul sa oficializam aceasta zi. Visul ramane, insa, acelasi: sa facem din Ziua Dorului prima sarbatoare romaneasca ce sa devina si internationala", a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Anul acesta am dus DOR-ul la un alt nivel: un magician a creat o iluzie care prin care si-a exprimat dorul de mama, o celebra bloggerita de moda si-a amintit de profesoara de romana care insista pe etimologia cuvantului dor, o prezentatoare de stiri si-a exprimat dorul fata de bunicii sai, un cunoscut bucatar si-a imaginat o "reteta" a dorului, iar numerosi solisti au impartasit melodii in care au cantat despre DOR! Pentru unii dorul a fost o <<felie de cozonac cu lapte>>, pentru altii Ziua Dorului a coincis cu ziua mamei, iar pentru cei mai multi un prilej de a spune cuiva drag... Mi-e dor de tine!

Mai mult, Ziua Dorului a fost subiect de stire pentru retelele de radio si canelele de televiziune care si-au indemnat publicul sa o sarbatoreasca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0