Ingrediente
Pentru aluat:
- 350 g de faina,
- 100 ml de ulei,
- 1 pahar cu apa calda,
- 1 varf de cutit de drojdie uscata,
- 1 varf de cutit de sare.
Pentru crema:
- 2 banane
- 1 lamaie
- ½ pachet de margarina sau unt,
- ½ cana de zahar pudra.
Mod de preparare:
1. Framanta ingredientele pentru aluat si lasa sa creasca. Unge formele cu ulei si tapeteaza-le cu faina.
2. Intinde aluatul subtire, taie-l dupa forma tartelor, apasa usor aluatul cu degetele pe marginea formei. Coace-le 20-25 de minute.
3. Pentru crema, paseaza bananele, amesteca-le cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina sau untul pana obtii o crema omogena.
4. Umple formele cu crema, decoreaza cu felii de kiwi si da la rece.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!