Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Minivacanta de 4 zile pentru elevi si studenti

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-14
Minivacanta de 4 zile pentru elevi si studenti
Guvernul a trimis elevii si studentii intr-o minivacanta de 4 patru zile, fara sa consulte opinia lor sau a parintilor. Cursurile pierdute urmeaza sa fie recuperate ulterior.


Vineri, 14 noiembrie si luni, 17 noiembrie, scolile si universitatile si-au suspendat cursurile. Daca scolile au fost inchise in aceasta perioada pentru transformarea salilor de clasa in sectii de votare, universitatile au fost inchise pentru a-i incuraja pe studenti sa voteze de acasa, pentru a evita aglomeratia pentru listele suplimentare.

Portal Invatamant scrie ca studentii se arata nemultumiti de aceasta vacanta "fortata", pentru ca nu au fost consultati si pentru ca sunt obligati sa recupereze cursurile in weekend.

"Este o decizie care ne ia prin surprindere. Ne-am intalnit cu reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale saptamana trecuta si nu ne-a instiintat nimeni cu privire la acest lucru. (...) In trecut, am cerut liber la alegerile parlamentare, pentru ca nu puteam vota decat in localitatea de domiciliu, si cu greu am reusit sa obtinem o zi libera. Acum am primit doua fara sa cerem. Ma mir ca nu am fost informati. Din ce am inteles, se doreste evitarea problemelor cu listele suplimentare, din 2 noiembrie.

Nu stiu daca asta era cea mai buna solutie, cred ca ar fi trebuit sa lucreze pentru remedierea problemelor de atunci. Am fi vrut sa fim consultati, sa spunem si noi ce credem. Avem si colegi nemultumiti, pentru ca va trebui sa recuperam (cursurile programate in zilele libere - n.r.), in conditiile in care ei puteau sa voteze oricum", a declarat liderul Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Cristi Popescu.

In scolile in care se organizeaza duminica alegeri prezidentiale vor fi scoase din clase banicle si scaunele elevilor, vor fi oprite camerele de supraveghere video si vor fi instalate urnele de vot. Elevii vor lua cursurile abia in a doua parte a zilei de luni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0