Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mituri despre celulita - ce sa nu crezi niciodata

de Camelia Diaconu la 2018-08-28
Mituri despre celulita - ce sa nu crezi niciodata
Celulita cunoscuta si sub denumirea de coaja de portocala poate aparea la nivelul coapselor, al picioarelor,pe solduri, fese si abdomen. Este inestetica si majoritatea femeilor incearca o multime de metode sa scape de ea. De-a lungul timpului au aparut o multime de mituri in ceea ce priveste disparitia celulitei, multe dintre ele total neadevarate. Iata ce sa nu crezi ca se poate intampla!


Mituri despre celulita
 

Sunt mituri pe care le auzi frecvent si pe care tinzi sa le crezi doar pentru ca se tot repeta. In fond, nu sunt deloc adevarate si nu ar trebui sa renunti niciodata sa lupti sa o elimini. 
 
Doar persoanele supraponderale au celulita. Este un mit raspandit cum ca, doar persoanele plinute au celulita, in realitate nu este deloc adevarat. Exista o multime de persoane slabe, chiar si fotomodele, care au celulita, coform spuselor dermatologilor. Cauza  aparitiei celulitei nu este inca foarte cunoscuta deoarece un motiv ar putea fi si mostenirea genetica. Celulita apare la nivelul pielii in momentul in care celulele de grasime imping pielea prin benzile de tesut, acestea legand pielea de muschi. Grasimea impinge pielea, iar benzile trag pielea in jos.
 
Daca o sa slabesti, atunci nu o sa mai ai celulita. Un alt mit care este fals deoarece indiferent cat de mult slabesti, celulita nu va disparea complet. Mai ales ca, dupa ce slabesti multe kilograme este posibil ca pielea sa se lase, iar celulita sa se observe si mai usor. 
Bronzul te poate scapa de celulita. Ei bine, chiar daca ai impresia ca bronzul te ajuta sa scapi de coaja de portocala, de fapt acesta nu este un remediu impotriva celulitei. Poate, din punct de vedere vizual, aspectul se va mai estompa, insa celulita nu va disparea.
 
Celulita apare din cauza toinelor din corp. Toxinele din corp, de fapt, nu au nicio legatura cu aparitia celulitei. Structura pielii, dar si modul in care sunt distribuite celulele de grasime pot provoca aparitia celulitei, asa ca, de multe ori, chiar si persoanele care au un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata, au celulita.
 
Doar femeile fac celulita. Intr-adevar la femei se cunoaste mult mai usor celulita, acestea fiind si mai predispuse. Insa, nici barbatii nu sunt imuni la celulita, mai ales cei supraponderali, care slabesc foarte mult.
 
Scapi de celulita cu ajutorul cremelor. Multe creme sunt doar foarte bine promovate, in realitate nu au deloc efect, nu ofera niciun rezultat. Cremele care au in compozitie cofeina pot deshidrata celulele si pot reduce temporar aspectul celulitei, insa pentru o perioada foarte scurta de timp.
 
Nimic nu te poate scapa de celulita. Mai mult sau mai putin adevarat deoarece de-a lungul timpului nicio crema nu a avut efect de durata. Insa, exista si terapii cu vacuum, tratament care poate elimina benzile subcutanate care creaza denivelari. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0