Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mituri despre sutien in care n-ar trebui sa mai crezi

de Viorica Ghinea la 2017-08-09
Mituri despre sutien in care n-ar trebui sa mai crezi
Despre sutien, una dintre cele mai seducatoare piese din garderoba unei femei, se leaga o multime de mituri in care nu ar trebui sa mai crezi de acum incolo. Daca pana acum credeai ca purtarea sutienului pe timp de noapte te ajuta sa ai sani mai fermi, afla ca te-ai inselat. Citeste care sunt cele mai populare mituri despre sutiene!


6 mituri despre sutien


Mitul 1: Daca porti sutien in timp ce dormi, sanii vor fi mai fermi

Acest mit a fost desfiintat de catre specialisti. Ei spun ca nu exista nicio dovada care sa demonstreze ca sanii vor deveni mai fermi ori ca isi vor pastra tonusul odata cu trecerea timpului, daca dormi cu sutienul pus. Acest proces este natural, astfel ca tot ce poti sa faci este sa il intarzii avand mereu grija de aspectul bustului tau.


Mitul 2: Daca porti sutien, ti se vor lasa sanii

Daca ai crezut cu tarie pana acum in acest mit, afla ca poti sa stai linistita. Specialistii spun ca aceasta piesa de lenjerie nu influenteaza schimbarile care au loc asupra tesuturilor sanilor de-a lungul timpului. Dar acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa fii atenta atunci cand mergi la shopping. Ai grija sa alegi intotdeauna sutienul potrivit pentru tine.


Mitul 3: Sutienul poate provoca aparitia cancerului la san

Unul dintre cele mai inspaimantatoare mituri despre sutien este ca acesta ar putea sa provoace aparitia celulelor canceroase la san. Aceasta informatie a luat nastere in 1995, cand un cuplu casatorit, o echipa de medici, a declarat ca sutienele stramte pot impiedica eliminarea toxinelor din organism. Insa studiile au demonstrat ca nu exista nicio evidenta semnificativa care sa indice faptul ca sutienele pot conduce la dezvoltarea cancerului mamar.


Mitul 4: Sutienele nu ar trebui spalate des pentru ca se strica

Ai decis sa speli rar sutienele pentru ca vrei sa le prelungesti viata? Ei bine, nu ai luat decizia corecta. De fapt, ceea ce le afecteaza tesatura sunt depunerile de uleiuri ale corpului si impuritatile de pe piele. Bineinteles, nu iti sugeram sa iti speli sutienul dupa fiecare spalare, la fel ca lenjeria intima, ci dupa cateva purtari ori atunci cand observi ca este cazul.


Mitul 5: Marimile sutienului sunt la fel la toate brandurile

Nu cumpara niciodata un sutien doar “din ochi”, pentru ca s-ar putea sa ai surprize neplacute atunci cand vei ajunge acasa. Chiar daca stii ca ti se potriveste o anumita masura, este indicat sa probezi fiecare model pe care il achizitionezi. Firmele nu au aceleasi criterii pentru dimensiuni, astfel ca este bine sa previi problemele de acest tip.


Mitul 6: Un sutien nou trebuie sa se inchida la ultimul carlig

Alegerea unui sutien nou nu ar trebui facuta dupa acest mit. Specialistii in domeniu spun ca cel mai bun model este cel care se inchide la carligele din mijloc. Ia aceasta decizie gandindu-te la modificarile prin care trece bustul de-a lungul unei luni. Sanii obisnuiesc sa creasca in volum atunci cand se apropie menstruatia si sa scada dupa aceea, astfel ca trebuie sa reglezi sutienul dupa aceste schimbari.

Tu ai crezut pana acum in aceste mituri despre sutien? Daca da, speram ca acum te-ai convins ca informatiile nu au o baza reala.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0