Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moartea lui Paul Walker ne aminteste cat de fragila este viata

Moartea lui Paul Walker ne aminteste cat de fragila este viata
Internetul clocoteste inca dupa anuntul accidentului tragic in care vedeta de doar 40 de ani din seria Fast and Furios si-a pierdut viata. Walker a fost o personalitate puternica, de care toata lumea zicea insa ca iubeste adrenalina.


Tocmai ma intrat in sezonul sarbatorilor si poate multi tineri vor fi tentati sa incerce propriile cascadorii, incurajati fiind de alcool sau de sentimentul pe care ti-l da aceasta perioada a anului ca totul este posibil. 
Walker nu era la volanul masinii, ci prietenul lui, si nici alcoolul nu a fost principalul vinovat, ci viteza excesiva. De aici au aparut si glumele pe internet: Paul Walker a murit in concordanta cu filmele pe care le facea... Asta inseamna ca Jason Statham o sa moara batut ...de nevasta, Robert De Niro, omorat de mafia italiana. Continuati voi.
Dincolo de pierderea unui om valoros pentru familia sa si pentru fabnii filmelor in care a jucat, suntem acum martorii ai unei lectii de intelepciune si fizica. Se pare ca indiferent cat esti de faimos, nu esti invincibil. Si, indiferent cati bani faci, nu poti scapa din impactul catastrofal cu un stalp.
Dupa moartea lui Paul Walker, TMZ a facut public un clip cu actorul, surprins cu 30 de minute inaintea accidentului, chiar langa masina in care si-a gasit sfarsitul, un Porsche Carrera GT, din 2005. Clipul a fost facut la un eveniment auto, organizat de Walker in scop caritabil, prin origanizatia Reach Out Worldwide, pe care o patrona. El incerca sa stranga fonduri pentru victimele taifunului care a lovit statul Filipine. 
Paul Walker a jucat in peste 30 de filme, cele mai cunoscute roluri ale sale fiind in peliculele „Varsity Blues” (1999) si celebra serie „The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009). 
Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accident de masina

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0