Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moduri in care el iti spune "Te iubesc"

Moduri in care el iti spune
Daca esti ingrijorata ca nu spune mereu cuvintele astea magice, relaxeaza-te. Poate iti demonstreaza asta zilnic, fara a deschide gura. Fii atenta la semne si bucura-te!


Te atinge in moduri care nu au legatura cu sexul
Poate este important pentru tine sa-ti spuna "Te iubesc", dar dragostea nu se bazeaza numai pe cuvinte. Unii barbati isi exprima dragostea prin atingere fizica. Sexul este parte a acestei „campanii de comunicare”, dar ii poti simti dragostea sincera prin atingeri si gesturi tandre. Ai stat toata ziua la serviciu, apoi ai iesit cu copiii in parc, insa sotul iti face in fiecare seara masaj. Afectiunea se poate manifesta si inconstient, cand iubitul te atinge in timp ce dormi.
Se gandeste prima data la confortul tau
Poate ca este atat de subtil, incat abia observi, dar un barbat care face eforturi mici sau mari este indragostit pana peste cap. Daca ia mereu vinul demisec care-ti place tie, desi nu este si vinul lui favorit, te iubeste. Sau nu te lasa niciodata sa duci nicio punga, nimic. Sau te lasa pe partea confortabila a canapelei.
Isi face partea de munca in casa
Viata este aglomerata, dar, daca barbatul tau se asigura ca nu esti niciodata coplesita de munca nici la birou, nici acasa, iti spune ca esti importanta pentru el. Aspira in week-end sau cumpara el scutee si lapte, de la farmacia aia de unde stiti ca e mai ieftin, chiar daca nu e in drumul lui? Ce vrei mai mult?
Vrea sa mergeti in aventuri impreuna
Poate partenerul tau nu este un sentimental, un  latino lover, dar, daca vrea sa calatoreasca, sa mearga la cinema sau sa se plimbe, CU TINE, iti spune ca te adora. Ii place sa fie cu tine in momentele de relaxare, cand se simte bine.
Te ajuta in perioadele cele mai dificile
E un motiv pentru care juramintele de casatorie spun "la bine si la rau", asa-i? Un barbat care vrea sa fie langa tine atunci cand iti este foarte greu urla din toti porii „te iubesc”. Alaptezi din trei in trei ore si el se trezeste cu tine de fiecare data pentru a-ti tine companie? Aur curat.
Iti scrie
Poate este o chestie macho, dar uneori barbatilor le este greu sa se exprime, asa ca el ia un pix si o foaie (poate o tastatura) si iti scrie.

 
 sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre te iubesc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0