Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moduri SUPERrapide sa reduci caloriile

Moduri SUPERrapide sa reduci caloriile
Solutia cea mai la indemana pentru a scapa de calorii este sa arzi mai mult decat consumi, facand sport si mancand mai putin. Dar oricine a incercat pana acum macar o data sa slabeasca stie ca nu este intotdeauna asa de usor "sa mananci mai putin".


Din fericire, exista cateva trucuri la care poti apela:
Arunca ambalajul.
Indiferent de ce gustare ti-ai luat, daca mananci din punga sau din cutie, mananci mai mult. In loc de asta, imparte continutul ambalajului in doua portii. In acest fel, stii exact cat mananci si nu rontai aiurea pana termini tot.
Lasa furculita sa se odihneasca.
In graba vietii de zi cu zi, este usor sa te gandesti la ora de masa ca la ceva ce trebuie facut, o sarcina adica. Daca insa o grabesti, vei manca mai mult, caci creierului ii ia o perioada pana sa inregistreze ca stomacul este plin. Pune furculita jos intre imbucaturi si savureaza mancarea. Fii atenta la ce-ti spune corpul. Opreste-te cand esti satisfacuta, nu plina, caci asa te vei simti mai bine pe termen lung.
Mananca inainte sa iesi in oras.
Daca pleci la restaurant sau la o petrecere, vei fi tentata sa mananci in plus, asa ca mananca ceva inainte sa iesi din casa. In acest fel nu te vei mai arunca pe tavile cu mancare si nici nu vei mai alege ce e mai gras din meniu.
Asculta-ti stomacul.
Este usor sa stabilesti un program alimentar dupa ceas, dar asta poate insemna sa mananci si cand nu ti-e foame. Tactica aceasta iti ameteste si mai tare organismul si nu mai simti cu adevarat cand iti este foame. Afla ce vrea stomacul tau, daca face scandal, atunci mananca.
Nu manca pe drum.
Daca mananci in timp ce conduci, vei lua cu tine mancaruri care sunt bogate in calorii (gen fast-food). Incearca sa mananci numai acasa (daca este posibil). Un studiu recent arata ca oamenii mananca mai sanatos cand sunt inconjurati de confortul propriei locuinte. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0