Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ne indragostim doar de trei ori in viata. Motivul este surprinzator pentru fiecare caz in parte

de Viorica Ghinea la 2018-02-27
Ne indragostim doar de trei ori in viata. Motivul este surprinzator pentru fiecare caz in parte
Se spune ca iubirea este doar un cuvant pana in momentul in care apare cineva special in viata noastra si ii da un sens. Unii oameni cred ca ne indragostim o singura data cu adevarat in viata, in timp ce altii cred ca poti sa simti ceva special pentru mai multe persoane, dar adevarul este undeva la mijloc.


In viata ne indragostim nici mai mult, nici mai putin de trei ori, de fiecare data avand un alt motiv.  Fiecare experienta este diferita de cea anterioara si din fiecare ai ceva important de invatat.


Prima dragoste

De regula, se intampla in perioada adolescentei, cand primii fiorii ai iubirii sunt traiti la cote inalte. Este varsta la care se viseaza cel mai mult, la care idealurile ocupa un loc principal in viata. Este atat de usor sa te indragosti si sa suferi apoi. La prima dragoste ne aruncam cu capul inainte si credem cu tarie ca acea persoana va fi singura noastra pereche pentru toata viata. Bineinteles, in unele cazuri chiar se intampla asa, dar sunt mai rare acestea.


A doua dragoste

Dupa ce ne vindecam ranile suferite in primul razboi al iubirii, ne indragostim din nou, pentru a doua oara. Din aceasta legatura vom invata multe lectii pretioase pentru viata.

In aceasta etapa realizam mai bine ce anume ne dorim de la o relatie, insa acest lucru se intampla mai mult spre final, cand deja am fost atinsi de lama dezamagirii. Vrem sa credem ca ne-am maturizat, insa adevarul este ca si acum tindem sa repetam unele dintre greselile pe care le-am facut in trecut. Acum avem impresia ca nu ne vom mai indragosti niciodata, dar adevarul este ca mai urmeaza experiente frumoase. Poate ca nu vor mai fi traite cu aceeasi intensitate, dar acest lucru nu inseamna ca nu vom mai avea parte de iubire de-a lungul vietii.

Aceasta este relatia de cuplu de care tragi cel mai mult, dar situatia se inrautateste pe masura ce incerci sa repari lucrurile de cele mai multe ori. Aceasta este legatura pe care ti-ai dorit cel mai mult sa o faci sa mearga.


A treia dragoste

A treia dragoste este cea in care nu mai crezi, care apare in viata ta atunci cand te astepti mai putin. Apare atat de usor si iti zdruncina toate ideile pe care ti le facusei pana atunci despre tot ceea ce inseamna iubire. De abia acum simti cum ar trebui sa fie o conexiune speciala dintre o femeie si un barbat. Idealurile pe care le aveai nu mai conteaza, Aceasta este acea dragoste care se lasa cel mai mult asteptata, dar care vine cu cele mai multe impliniri.



Tu cate povesti de dragoste ai trait pana acum?



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0