Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 5 linguri gem de caise;
- 200 g zahar pudra;
- 100 ml ulei;
- 250 ml apa minerala;
- 2 linguri cacao;
- 500 g faina;
- 1 plic de praf de copt.
Negresa - modalitate de preparare
1. Intr-un vas se pune gemul de caise, apa minerala, zaharul pudra si uleiul si se amesteca bine toate ingredietele.
2. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua. Se adauga peste compozitia pregatita anterior.
3. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala
Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!