Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noctooorne revolutioneaza piata romaneasca si aduce somnul la rang de cult

de Sunt Fericita la 2015-10-22
Noctooorne revolutioneaza piata romaneasca  si aduce somnul la rang de cult
Brand-ul international Noctooorne, dedicat atat mobilierului pentru dormitor, textilelor specifice acestuia, cat si spatiilor imediat apropiate, deschide in data de 14 octombrie 2015 primul showroom din Romania, pe strada care poarta numele recunoscutului compozitor al celor 21 de nocturne, Frederic Chopin.


Lansarea noului showroom Noctooorne va avea loc atat pe piata de produse dedicate amenajarii spatiului de dormit, cat si pe cea de textile pentru somn si baie. Participantii vor avea posibilitatea sa admire, dar sa si testeze calitatea superioara a produselor. De asemenea, brand-ul se pozitioneaza ca expert in aceasta industrie, oferind solutii complete si inovative, care sa complimenteze confortul personal si bunastarea clientului.

Conceptul aduce in exclusivitate in Romania, sub acelasi acoperis, urmatoarele brand-uri recunoscute la nivel international: Treca (Franta), Hastens (Suedia), D’elite (Italia), Bolzan Letti (Italia), Shuj (Italia), Bellora (Italia), Cinelli Piumini (Italia).
Showroom-ul pune la dispozitie mai multe categorii de produse apropiate spatiului de dormit, de la saltele, toppere, paturi din textile, pilote de matase, lenjerii de pat, pana la pijamale sau papuci de casa din casmir, parfumuri de camera, saruri de baie si halate din bumbac.   

“Noctooorne este unicul exemplu la nivel international, specializat pe un somn de calitate, care iti ofera bunastare, armonie si un sentiment de uniune in familie. In acelasi timp, este si un concept nou pe piata, iar decizia de a ne concentra pe acest proiect a plecat de la faptul ca, desi dormitorul este cea mai importanta zona dintr-o casa, este, in acelasi timp, si cea mai putin luata in considerare. Astfel s-a nascut proiectul Noctooorne, care inseamna rasfat, placere, familie, somn odihnitor si corect din punct de vedere medical. In plus, este foarte important ca toti clientii nostri sa fie constienti de faptul ca orice pat pe care noi il oferim este construit special pentru clientul nostru si nu va fi niciodata standard. Spre exemplu, o saltea va avea densitati diferite in cazul in care exista o diferenta mai mare de greutate intre parteneri. Ceea ce doreste Noctooorne sa ofere pietei din Romania va fi intotdeauna focalizat pe consumator”, a declarat Alessandro Gregori, co-fondator Noctooorne.  

“Lansarea brand-ului Noctooorne pe piata romaneasca este un eveniment foarte asteptat de catre cei care iubesc produsele de cea mai inalta calitate si care se gandesc la sanatatea si confortul somnului lor. In viata fiecaruia dintre noi, acesta are o importanta majora. Dat fiind acest fapt, Noctooorne vine in intampinarea imbunatatirii calitatii somnului. Luand in considerare faptul ca ne ocupa sau, cel putin, ar trebui sa ne ocupe o treime din zi, un somn odihnitor si de buna calitate este vital pentru o viata sanatoasa. De asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje ale achizitionarii produselor din portofoliul Noctooorne este contactul direct cu materiale naturale de cea mai buna calitate, care va oferi o experienta senzoriala aparte, transpusa vizual printr-un zambet”, declara, la randul lui, Samuel Bumbu, co-fondator Noctooorne.   

Noctooorne considera ca educarea consumatorului roman cu privire la importanta unui somn de calitate este un pilon spre intelegerea modului in care functioneaza corpul uman. Somnul este un proces esential si vital pentru invatare si memorie, iar absenta acestuia poate avea un impact negativ asupra sanatatii, sigurantei si longevitatii omului. Fara somn, nu am putea functiona eficient, iar abodarea lui din punct de vedere medical trebuie deasemenea luata in considerare.

"Somnul reprezinta modalitatea prin care corpul se poate regenera si isi poate redobandi vitalitatea pierduta in timpul zilei. Atat sistemul locomotor, cat si sistemul cognitiv, nu isi pot desfasura activitatea la parametri optimi pentru o perioada indelungata de timp, fara repaos. De aceea, este nevoie de un somn odihnitor, prin care procesele fiziologice sa poata reveni la normal. In acest sens, foarte importanta este si calitatea saltelei, care ne poate ajuta sa avem un somn de calitate, la finalul caruia sa ne trezim odihniti, fara dureri sau amorteli si plini de energie", afirma Bogdan Goga, fizioterapeut in cadrul cabinetului de recuperare medicala Terapie pentru Miscare.

Conceptul axat pe odihna, relaxare si confort personal se anunta a fi unul cu un impact favorabil asupra celor care isi doresc sa beneficieze de un somn de calitate, care sa se transpuna intr-o vitalitate a corpului si a mintii, dar si sa achizitioneze produse care satisfac pana si cele mai pretentioase gusturi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0