Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua carte a lui Jamie Oliver, "Jamie, ministrul hranei sanatoase", publicata la Curtea Veche

Noua carte a lui Jamie Oliver,
Noul volum al lui Jamie Oliver, "Jamie, ministrul hranei sanatoase", realizat dupa binecunoscuta emisiune TV "Jamie's Ministry of Food", este disponibil in Romania, la Curtea Veche Publishing, informeaza editura. Cartea cuprinde zeci de retete simple si gustoase, ce pot fi realizate chiar si de cei mai neexperimentati bucatari. Jamie Oliver a adunat variantele proprii ale unor retete indragite ce pot fi realizate usor, rapid si cu ingrediente accesibile. Impartit in 14 capitole, volumul ofera instructiuni clare si fotografii sugestive pentru fiecare pas. Printre retete se numara delicioase feluri de supe, fripturi, tocanite, paste, salate, dulciuri si preparate in stil chinezesc.


"Vreau ca aceasta carte sa va ofere inspiratia de a incepe sa gatiti de la zero, fie ca sunteti novice, fie un bucatar priceput care apreciaza simplitatea. Avand la dispozitie cateva cunostinte de baza si o colectie de retete, veti putea pregati mese imbelsugate cu orice buget", spune Jamie Oliver.

Titlul volumului face referire la Ministerul Hranei Sanatoase, institutie creata in Marea Britanie in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial ce avea rolul de a educa populatia sa manance sanatos in ciuda rationalizarii alimentelor.

Atat emisiunea, cat si volumul "Jamie, ministrul hranei sanatoase" pornesc de la dorinta lui Jamie de a-i invata pe cat mai multi oameni obiceiul sanatos al gatitului, iar principiul ce sta la baza este unul simplu, dar eficient: transmitera cunostintelor dobandite ("Pass it on"). Odata experimentate retetele, ele trebuie transmise celor din jur astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa poata beneficia de o alimentatie sanatoasa.

"Jamie, ministrul hranei sanatoase" este disponibil in librarii la pretul de 88 lei si pe www.curteaveche.ro, cu 75 lei.

Maestrul bucatar britanic Jamie Oliver a inceput sa gateasca in localul parintilor sai, The Cricketers, din Clavering, Essex, la varsta de opt ani si foarte repede a facut o pasiune pentru gatit, care nu l-a parasit in perioada instruirii de la restaurantele Neal Street si River Cafe. In 2002, el a deschis restaurantul Fifteen in Londra si fundatia de caritate asociata, The Fifteen Foundation, care continua sa instruiasca persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucatari-sef. In momentul de fata, mai sunt inca trei restaurante Fifteen in lume, la Cornwall, Amsterdam si Melbourne, de curand Jamie deschizand si un lant de restaurante centrale in Regatul Unit care se numesc Jamie's Italian.

In 2005, Jamie a condus o campanie de imbunatatire a calitatii meselor din scolile englezesti si, prin campania "Feed me better" (Hraneste-ma mai bine), a dus la schimbarea substantiala a politicii guvernamentale cu privire la hrana din scoli, la marirea fondurilor si la introducerea de meniuri noi, nutritive, in fiecare scoala.

Jamie continua sa scrie pentru diferite publicatii din Regatul Unit si din lume. El traieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0