Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua lucruri pe care cuplurile fericite le fac dupa munca

de Viorica Ghinea la 2021-12-16
Noua lucruri pe care cuplurile fericite le fac dupa munca
Este imposibil sa nu simti macar putina invidie atunci cand privesti cuplurile fericite, cele care par sa detina secretul iubirii vesnice. Cum reusesc ele sa alunge monotonia din cuplu, sa mentina vie flacara pasiunii? Ei bine, totul sta in obiceiurile pe care le au dupa munca. Citeste mai jos care sunt acestea si adopta-le si tu!


Dupa munca cuplurile fericite…


1. … se cauta.

Indiferent ca se suna sa isi faca planuri pentru seara respectiva ori ca anunta ora la care vor sosi acasa, cuplurile fericite se cauta. Imediat ce au scapat de presiunea de la munca, mintea se limpezeste si nu mai exista riscul sa se rasteasca unul la altul din diferite motive. Altfel vorbesti cu cel drag dupa ce pleci de la job.

2. … uita de stres si rad impreuna.

Indiferent de cat de stresanta a fost ziua respectiva, din viata cuplurilor fericite nu lipseste o portie zdravana de ras. Este important sa te relaxezi alaturi de partenerul tau, nu sa aduci in relatia voastra toata presiunea si frustrarile de la locul de munca. Aceste emotii negative trebuie sa ramana acolo.

3. … isi fac masaj de relaxare.

Ce poate sa fie mai placut dupa o zi lunga si istovitoare decat un masaj de relaxare? N-ai nicio idee? Ei bine, un masaj facut de iubitul tau, iar cuplurile fericite stiu acest secret foarte bine. De aceea, nu uita sa se rasfete cu astfel de gesturi dupa orele de munca.

4. … fac sport impreuna.

O alta metoda buna de relaxare in cuplu este sportul. Inspirati-va din viata cuplurilor fericite si optati pentru activitati pe care le puteti face impreuna. Mergeti impreuna la sala de fitness, optati pentru o clasa de yoga ori alergati in parc. Nu va numarati printre adeptii sportului? Nu-i nimic! Exista si alte activitati antrenante pe care le puteti face impreuna. Spre exemplu, daca aveti animal de companie, iesiti la o plimbare in ritm alert. Ori inscrieti-va la un curs de dans.

5. … se alinta.

Gesturile dragute nu lipsesc din meniul amoros al cuplurilor fericite. Un sarut pe nas si o imbratisare calda pot insemna enorm dupa o zi lunga si obositoare la munca. Astfel de obiceiuri intime va ajuta sa aveti o relatie sanatoasa si frumoasa.

6. … se intrec la jocuri.

Nu stii cum sa te relaxezi in cuplu dupa ce iesi de la munca? Inspira-te de la cuplurile fericite si invita-l pe partenerul tau la o partida de joc. Alegeti ceva care va face placere si intrati in competitie.

7. … fac o plimbare romantica.

O plimbare romantica alaturi de cel drag inimii te poate face sa uiti instant toate neplacerile pe care le-ai avut la locul de munca. Uita de tot si petrece clipe de neuitat alaturi de iubitul tau. Nici nu te gandi sa aduci in discutie ceea ce te-a necajit la munca, ci vorbiti doar despre planurile voastre frumoase de viitor ori despre momentele deosebite petrecute impreuna.

8. … merg la picnic.

Daca este vremea frumoasa si lumina afara, profita si fa-i o surpriza frumoasa partenerului tau. Organizeaza un picnic intr-un parc si relaxati-va din plin. Rasfata-l cu preparatele lui preferate si alinta-l asa cum numai tu stii.

9. … iau o cina romantica.

Daca reusesti sa ajungi acasa inaintea celui drag, gateste-i o cina romantica. Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a face acest lucru, ci il poti surprinde oricand cu un astfel de gest dragut. Cu siguranta va aprecia tot ceea ce ai facut pentru el.

Urmeaza si tu exemplul cuplurilor fericite si incearca sa faci aceste obiceiuri mai des dupa munca. Cu siguranta relatia voastra se va imbunatati semnificativ.

Descopera si alte obiceiuri ale cuplurilor fericite.>>

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obiceiuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0