Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu acoperi niciodata pe nimeni

Nu acoperi niciodata pe nimeni
Tinde spre perfectiune in viata ta profesionala. Sa-ti stabilesti standarde extrem de ridicate pentru tine insuti. Altii nu vor avea aceste standarde. Evident, din acest motiv nu vor avea succesul tau. Dar pot foarte bine sa incerce sa te determine sa ti le cobori pe ale tale. Sau sa te implice in misculatiile lor. Ce-i de facut? Din nou, multumeste-te cu o decizie simpla, implicita. Nu acoperi pe nimeni, niciodata, in nici o situatie. E simplu asa. Nu trebuie sa te gandesti la asta. Nu ai alegeri de facut sau decizii de luat. Stii exact cum stai. Le-ai spus colegilor exact cum stau. I-ai spus sefului ca nu acoperi pe nimeni. Ca atare, esti deasupra banuielilor, fidel, de incredere, dincolo de reprosuri. Daca te decizi sa-i acoperi pe altii, existenta ti se complica in asa un hal, ca n-are cum sa merite. De exemplu, acoperi numai pe colegii apropiati sau pe oricine se nimereste? Acoperi micile incidente sau pe cele mari? Frauda o acoperi? Neglijenta criminala? Ce faci si ce spui cand esti prins? Cand esti dat afara, ce spui familiei? Cum faci cand ti se cere sa acoperi pe un coleg apropiat, care s-ar putea sa-ti fie si prieten? Poti sa folosesti o atitudine hotarata si sa spui doar atat: „Nu“. Nu trebuie sa explici. Sau poti sa indulcesti pilula zicand: „Te rog sa nu-mi ceri. O sa trebuiasca sa zic nu“. Astfel, le oferi o portita de scapare si o ocazie sa iasa cu fata curata. Odata ce ai facut asa, e mai usor dupa ce ti-ai facut o reputatie de persoana care nu acopera pe nimeni. Cel mai greu e sa ignore santajul sentimental care deseori insoteste rugamintea de a acoperi pe cineva. De fapt, este foarte usor de ignorat. Daca au despre tine o parere atat de proasta incat sa foloseasca procedeul asta, de ce sa nu-i refuzi? Si-au taiat singuri craca de sub picioare abordandu-te astfel. Daca te preseaza, fa-o pe moara stricata si tine-o cu „Nu, nu pot, te rog nu-mi cere. Nu, nu pot, te rog nu-mi cere...“. Or sa cedeze inaintea ta. Tine minte ca un prieten adevarat nu-ti va cere niciodata sa-l acoperi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0