Astfel, conform rezultatelor studiului, foile maro contin cantitati mari de fibre si flavonoide, iar primele straturi de dedesubt, care uneori se arunca, sunt bogate in compusi de sulf si polimeri de fructoza.
Oamenii de stiinta recomanda utilizarea foilor maro ca o componenta functionala a alimentelor bogate in compusi fenolici si fibre, cum ar fi quercetin si alte flavonoide. Primele doua straturi dense ale cepei pot fi de asemenea utilizate pentru fibre si flavonoide. Mai ales ca, dupa cum sustin expertii, fibrele reduc riscul de boli cardiovasculare, probleme digestive, cancer de colon, diabet de tip II si obezitate, iar compusii fenolici protejeaza impotriva proceselor ce favorizeaza aparitia cancerului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics
Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!