Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu conteaza varsta din buletin, ci varsta reala

Nu conteaza varsta din buletin, ci varsta reala
In ultimele saptamani, poza unui bodybuilder de 70 de ani care arata de vreo 40 a devenit virala. Toata lumea a fost interesata sa afle ce si cum face, care este secretul lui, daca poate fi aplicat cu succes si de altcineva. Si el a spus ca da, pentru ca el, pur si simplu, se hraneste viu, raw vegan. Ceea ce se leaga foarte bine cu ceea cea spunea Hipocrate, parintele medicinei: "Mancarea trebuie sa fie medicamentul nostru si medicamentul nostru sa ne fie mancarea".


Adeptii curentului "hrana vie" spun ca aceasta este cea mai sanatoasa pentru corpul uman. Adica aceasta ar fi dieta „originara”, caci, cand am aterizat pe pamant, nu aveam nici unelte, nici imbracaminte, nici foc. Iar faptul ca am supravietuit ne arata ca ceea ce am mancat este tocmai ceea ce am fost si meniti sa consumam. 
In spatele conceptului alimentar, se gaseste si o filosofie de viata: simplitatea este hranitoare, caci cele mai bune lucruri in viata nu costa nimic. Promite, in schimb, nenumarate alte lucruri: imunitate imbatabila, greutatea ideala pentru tine, vigoare, energie si buna dispozitie, activitate mentala la superlativ. Dar si indepartarea cancerului, a diabetului, hipertensiunii si a altor boli „ale secolului”, create de viteza in care traim, mancam si uitam sa respiram.
Te-am facut curioasa, nu? Dieta Raw Vegana este o lucrare ce iti raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea in acest domeniu si iti ofera si sfaturi pentru a-ti usura tranzitia. Te vei bucura in special de acestea din urma, caci raw veganismul nu implica spalarea de vase. Economisesti bani, protejezi mediul, arati si te simti bine.
 
 
Contrar opiniei generale, a celor care sunt impotriva acestui stil de viata, mancarea raw vegan este delicioasa, consistenta si plina de proteine. Iar multi dintre cei care adopta acest stil o fac pentru ca doresc o viata sanatoasa. In plus, iubesc animalele, refuzand sacrificarea acestora.
Nu, nu trebuie sa renunti la anumite arome si texturi, fiindca mancarea raw vegan imita foarte bine cele mai sofisticate gusturi, texturi si miresme si, de multe ori, este mai delicioasa decat felurile de mancare existente in dieta „oamenilor normali” (cum mi–a zis saptamana asta un medic, reactionand la auzul alegerii pe care am facut-o in viata mea).
In Dieta Raw Vegana vei gasi multe sfaturi utile, dar imi permit sa extrag un decalog al raw veganismului:
1. Mesteca mancarea cat mai bine.
2. Cumpara alimente in cantitati rezonabile.
3. Mananca avocado de cel putin doua ori pe saptamana.
4. Daca ti-e pofta de ceva crocant si sarat, alege frunze de telina – apio.
5. Nu te astepta sa te simti bine in fiecare zi. Combina mancarea gatita cu cea cruda, caci poate ai facut o combinatie gresita.
6. Bea multa apa zilnic.
7. Consuma spirulina si chlorella o data pe zi sau cel putin la doua zile.
8. Inmoaie fructele cu coaja inainte de a le consuma.
9. Nu pleca de la masa cu stomacul plin.
10. Zambeste!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raw vegan

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hrana vie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0