Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu-ti mai ajuta pielea sa imbatraneasca

Nu-ti mai ajuta pielea sa imbatraneasca
Sari repede in pat la culcare avand inca rimelul pe gene? Incerci toate produsele cosmetice care apar pe piata? Uite asa, facand greseli ca toata lumea, ajungi sa-ti ranesti pielea si sa arati mai batrana decat esti de fapt.


Nu te ingrijora: nu este inca prea tarziu. Iti detaliem ce gresesti si iti vom spune cum sa eviti eroarea. Bucura-te de tinerete!
Nu folosesti crema de protectie solara
Aceasta eroare este factorul numarul 1 in imbatranirea pielii, caci soarele nu ne este prieten in aceasta privinta. Soarele „ajunge” la tine si cand e innorat, si cand ploua, si cand ninge. Dermatologii sunt de parere ca soarele intra bine pe fereastra, asa ca ai nevoie de protectie si cand stai in casa.
Iti neglijezi mainile si gatul
Fata ta nu este singurul loc care trebuie mangaiat cu crema. Expunerea la soare afecteaza si gatul si mainile, la fel ca tenul. Asa se face ca pielea de pe maini si de pe gat isi pierde fermitatea si dobandeste pete specifice imbatranirii. 
Folosesti solutii pentru tratarea cosurilor
Din cauza hormonilor, femeile de peste 40 de ani se „bucura” si de atacuri ale acneei. Daca aplici tratamente specifice, nu faci altceva decat sa-ti iriti pielea si nici nu vei reusi sa scapi de cosuri. Mai bine te speli cu geluri de curatare contra-acnee o data pe zi, pentru a preveni neplacerile.
Te duci la culcare machiata
Dupa o zi aglomerata, nu vrei decat sa te trantesti in pat, fara a-ti mai spala fata. Sa stii insa ca emisiile poluante din oras iti acopera porii si, daca nu-i alungi de pe chip, iti rod frumusetea. Stii ca exista si servetele demachiante care sunt foarte usor de folosit, nu?
Renunti prea repede la produse
Daca esti frustrata ca noua crema anti-aging nu are efect, nu o arunca, ci foloseste-o pana la capat. Daca sari prea repede de la un produs la atul ajungi la concluzia ca nimic nu e bun pentru tine. Dermatologii spun ca e nevoie de o testare de 6 saptamani pentru a vedea daca un produs este bun sau nu. Pentru ca celulele noi sa se formeze la suprafata pielii este nevoie de un ciclu de 30 de zile, asa ca, pentru a vedea o diferenta la nivelul texturii, tonifierii si claritatii, testeaza peste o luna. In cazul produselor cu ingrediente anti-aging, este nevoie chiar de mai mult timp: pielea isi regenereaza in patru luni colagenul si elastina.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranirea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acnee

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0