Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu trebuie sa fii singura sa urasti Valentine’s Day

Nu trebuie sa fii singura sa urasti Valentine’s Day
Imediat dupa ce s-au dat jos decoratiunile de Craciun, lumea a inceput sa simta sagetile lui Cupidon. Toate vitrinele sunt roz cu rosu, florariile sunt roz cu rosu, ofertele la haine sunt roz cu rosu. Reclamele la televizor sunt, da ati ghicit, roz cu rosu. Daca nu ai niciun partener, cel mai probabil ca ti-ai propus ca week-end-ul asta sa stai inchisa in casa, cu jaluzelele trase si cu "Razboi si pace" in mana.


Nu esti singura care se simte confuza cu ocazia acestei sarbatori. Daca nu ai partener, ziua asta nu are nicio valoare pentru tine. Desi multi spun ca Sfantul Valentin celebreaza toate tipurile de dragoste, este ziua cuplurilor. Si, chiar daca tu te simti in regula cu tine asa cum esti, societatea de preseaza spunandu-ti ca nu ar trebui.
N-ai niciun plan pentru week-end-ul asta? Probabil ca cei din jur te vor compatimi. Mergi la restaurant si ceri mancare la pachet pentru o persoana? Se vor intoarce capetele dupa tine, cu mila in ochi. Din moment ce peste tot este supraoferta de iubire si bomboane in forma de inimioara, nimeni nu sta sa se mai gandeasca cum cineva poate fi singur ca urmare a propriei decizii.
Si, poate exageram noi, dar nu avem nevoie de o felicitare scumpa si de un buchet imens de trandafiri pentru a intelege ca cineva tine la noi. Intentia frumoasa care a stat in spatele unui cadou scump se pierde din cauza obligatiei de a-l achizitiona.
14 februarie este ziua responsabila cu asigurarea supravietuirii industriei florariilor. Iar unele femei prefera sa aiba pe cineva care le arata semne de apreciere in oricare alta zi, decat sa vina vinerea asta cu confetti roz, baloane si ursuleti de plus, pentru ca „asa se face”. Daca nu faci niciun efort in restul anului, rezervarea unei mese la un restaurant foarte aglomerat nu impresioneaza.
Si acum vin si intreb: daca partenerul nu iti cumpara nimic de Valentine’s Day, inseamna ca nu te iubeste? Poate asa simti daca biroul tau e gol si al colegei tale seamana cu o sera. Iar sarbatoarea dragostei este, poate si din cauza social media, un concurs acerb de arata si vedem noi cine-i mai tare. Asa ca, daca el ti-a luat ceva si tu nu ai spus nimanui, ai primit de fapt un dar?
Intotdeauna vom fi tentate sa credem ca iarba este mai verde in curtea vecinului. Si, luand in calcul toate asteptarile hranite de aceasta zi, ne vom incarca si cu o doza zdravana de dezamagire. Devine mult mai dificil sa apreciezi ceea ce ai cand toata lumea din jur te bombardeaza cu probe ale dragostei pe care o priemsc.
In concluzie, adevarata semnificatie a sarbatorii s-a pierdut de mult. O zi menita sa sarbatoreasca persoanele la care tinem cel mai mult, dar pe care am impachetat-o in trivialitate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre valentine's day

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfantul valentin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 14 februarie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0