Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numarul personal sau numarul destinului. Semnificatia numarului 1

Numarul personal sau numarul destinului. Semnificatia numarului 1
Numarul personal sau numarul destinului se calculeaza din toate numele pe care le-ai primit la nastere si este o cifra deosebit de importanta in numerologie. Numarul personal / numarul destinului arata ceea ce vei deveni, rostul pe care trebuie sa il indeplinesti in viata, misiunea ta spirituala, calitatile pe care le ai si modul in care le poti folosi pentru a face bine si a avea o viata implinita si o cariera de succes.


Despre numerologie si numarul personal am mai vorbit aici, insa de data aceasta vor trata subiectul mai pe larg, luand fiecare numar in parte.
Numarul destinului se calculeaza foarte simplu in numerologie. Ia fiecare din numele tale de nastere si calculeaza valoarea fiecarei litere in functie de tabelul de mai jos. Daca obtii o cifra dubla, aduna-le intre ele pana ramai cu o singura cifra, intre 1-9. Cand se calculeaza numarul personal / numarul destinului nu se iau in considerare poreclele, diminutivele cu care te strigau parintii, numele obtinute dupa casatorie.
1 – a, j, s
2 – b, k, t
3 – c, l, u
4 – d, m, v
5 – e, n, w
6 – f, o, x
7 – g, p, y
8 – h, q, z
9 – i, r
Exemplu: Ana Maria Costea. Urmarind tabelul, vedem ca Ana este 1+4+1=6. Maria este 4+1+9+9+1=24=2+4=6. Costea este 3+6+1+2+5+1=18=1+8=9. Numarul personal sau numarul destinului pentru Ana Maria Costea este 6+6+9=21=2+1=3.
Semnificatia numarului 1 (10/1) in numerologie
Daca numarul personal / numarul destinului este 1, atunci persoana in cauza va tinde toata viata spre castigarea unei independente din ce in ce mai mari si va deveni lider. Numarul 1 va dobandi pe parcursul vietii toate abilitatile necesare pentru a deveni un lider adevarat, fie ca este vorba de calitati administrative sau politice. Cel guvernat de 1 ca numar personal /numar al destinului va fi o persoana originala si va aborda creativ orice problema sau obstacol care ii apare in cale.
De cele mai multe ori, cei nascuti sub semnul numarului 1 nu au nevoie de indrumare. Stiu cum sa declanseze anumite evenimente in viata lor si sa faca lucrurile sa functioneze. Pe masura ce se dezvolta, nu au nevoie de supraveghere si prefera sa se descurce singuri, fara restrangeri.
Pe masura ce inainteaza prin viata, omul al carui numar personal / numar al destinului este 1 va deveni o persoana care va cauta sa isi largeasca orizonturile si oportunitatile pentru a gasi noi provocari, cariere si inventii. Va da dovada de o mare capacitate de inovatie si ingenuitate. Va poseda o minte buna si o va folosi pentru a avansa, motiv pentru care are sanse mari sa aiba si o situatie financiara foarte buna. De cele mai multe ori, numarul 1 apartine celor care isi conduc propria afacere sau incearca sa atinga un nivel de dezvoltare superior in arta.
Inspre maturitate, va deveni din ce in ce mai ambitios si hotarat, increzator in propriile forte si convingeri.
Ca parte negativa, cei care au numarul personal / numarul destinului 1 se tem de rutina si sa nu cumva sa ramana in urma. Pot deveni egoisti si agresivi, caz in care viata alaturi de ei este foarte dificila. Ceea ce trebuie sa li se aminteasca este ca nu trebuie sa fie agresivi pentru a-si indeplini destinul, ca pot conduce si administra fara sa domine si sa distruga.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 23 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calculeaza

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0