- 2 linguri ulei masline;
- 8 pulpe de pui;
- 1 ceapa;
- 1 ardei gras rosu;
- 1 catel de usturoi;
- 3 linguri de mustar;
- 400 g rosii;
- coriandru;
- turmeric;
- sare, piper.
Cum se preparar puiul cu mustar:
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie. Asezoneaza pulpele de pui cu sare, piper, turmeric si coriandru si prajeste-le in ulei incins, timp de 5 minute. Scoate pulpele pe un prosop absorbant de hartie.
In acelasi ulei prajeste ceapa tocata marunt si ardeiul taiat fasii (aproximativ 3 minute, pana se inmoaie). Adauga si usturoiul, mustarul si rosiile taiate cubulete si amesteca bine.
Dam focul mic si punem pulpele de pui, acoperindu-le cu sos. Le lasam pe foc 35-40 de minute, pana cand devine carnea frageda. Daca doriti, mai adaugati sare si piper.
Pofta buna!
Sursa: food52.com
Foto: www.thecherryshare.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!