Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua tehnica revolutionara de a slabi sanatos si armonios

de Sunt Fericita la 2017-04-25
O noua tehnica revolutionara de a slabi sanatos si armonios
Un roman de peste 18 ani din trei este supraponderal, iar 15% sunt obezi. Totodata, numarul persoanelor cu o greutate normala scade dramatic dupa varsta de 35 de ani, se arata un studiu recent. In aceste conditii, nu e deloc de mirare ca romanii sunt din ce in ce mai motivati (sau disperati) sa scape de kilogramele in plus. In opinia psihoterapeutului Angela Nutu, greutatea si obezitatea in exces au legatura, intr-adevar, cu mancatul exagerat, dar aceasta tulburare de comportament este generata de factori puternici de stres, atat cei exteriori cat si cei interiori.


“Stresul reprezinta o presiune cu care ne incarcam si pe care incercam permanent sa o descarcam pentru a atinge o stare de bine. Pentru a se elibera de aceasta presiune, unii oameni isi rod unghiile, altii fumeaza, altii aleg alcoolul etc. Cei care se ingrasa excesiv aleg mancatul ca modalitate principala de eliberare de stres”, explica Angela Nutu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Specialistul este de parere ca toate aceste “obiceiuri” au legatura cu fixatia orala. Aceasta stare se fixeaza in personalitate inca din copilarie, cand parintii obisnuiesc sa calmeze plansetul sau agitatia copilului oferindu-i o suzeta. Creierul inregistreaza aceasta asociere a starii de bine cu o fixatie orala, si cum primii 5 ani de viata sunt definitorii pentru straucturarea personalitatii, culegem roadele acestui mod de calmare si la maturitate. Asa ajung unii oameni sa manance mai mult decat au nevoie, cand nu au nevoie, cand le cere mintea si nu corpul sa se hraneasca, crede psihologul.

“Cautarea mintii de a se elibera de stres se opreste la mancatul excesiv, care conduce la supraponderalitate si ulterior la obezitate. Exista doua posibilitati de a manca: una este pentru a te hrani, a doua este pentru a te elibera de o pofta, o dorinta nebuna de a manca ceva. Cand mananci pentru a te hrani, nu ai cum sa ajungi supraponderal sau sa ai prea multe kilograme in plus. Cand mananci ca sa stapanesti o pofta atunci incepi sa te ingrasi. Oamenii care au depasit un nivel de greutate normal au depasit acel nivel care te hraneste, hranindu-si constant poftele, emotiile, nu corpul”, afirma Angela Nutu.

Angela Nutu: “Inelul gastric chirurgical are termen limitat de valabilitate, iar dupa eliminarea lui de corp, omul va relua stilul de viata care il ingrasa”

Cei mai multi oameni nu au suficienta vointa, putere, cunostinte sau incredere sa mearga la sala, sa iasa in parc sa alerge sau sa se apuce de diete. Toate aceste elemente devin motive valide pe care oamenii le invoca pentru a nu incepe procesul de slabit prin efort. Asa ca, pentru oamenii disperati sa slabeasca, dar lipsiti de vointa, au aparut interventiile chirugicale de introducere a inelului gastric.

“Metoda inelului gastric introdus chirurgical este rapida, ajuta pe moment, insa atrage dupa sine un numar semnificativ de efecte secundare, precum si multe riscuri, ca orice operatie pe care o faci pentru modificarea corpului tau. Pe langa faptul ca vorbim despre o interventie barbara asupra corpului uman, operatia bariatrica presupune si un cost foarte ridicat. Singurul aspect pozitiv care apare in urma unei astfel de operatii este ca pentru o perioada de timp reusesti sa reduci semnificativ mancarea.

Din nefericire, ne vom reintoarce la obiceiurile daunatoare din trecut atunci cand termenul de valabilitate al inelului gastric este depasit si este eliminat din corp, existand chiar riscul a inmagazina chiar mai multe kilograme ca inainte de operatie. De ce? Pentru ca prin intermediul operatiei rezolvi efectele ingrasarii, nu si cauzele emotionale care au declansat surplusul de greutate”, afirma psihologul Angela Nutu.

Inelul gastric … virtual – o metoda non-chirurgicala care elimina dorinta de a manca obsesiv-compulsiv

Inelul gastric virtual este o noua tehnica non-chirurgicala, care foloseste puterea hipnozei, precum si tehnici de CBT si NLP, pentru a-ti convinge mintea subconstienta ca ti-a fost pus un inel de silicon in jurul stomacului. Tehnica se foloseste de puterea mintii pentru rescrierea la nivel subconstient a viziunii asupra stilului alimentar si a modului in care te gandesti la mancare. Prin intermediul hipnozei, convingi creierul ca stomacul este plin dupa un anumit nivel de admisie.

“Inelul Gastric Virtual este o tehnica folosita in Marea Britanie si Europa pentru a ajuta sute de oameni sa-si recastige controlul asupra corpului intr-un mod sigur si natural. S-a dovedit a avea foarte mult succes pentru multi oameni care s-au luptat cu kilogramele in plus si este un element care a declansat un regim de slabire permanent. Cu ajutorul revolutionarei metode, se pot obtine beneficiile unei operatii de inel gastric fara sa treci prin chinurile asociate interventiei propriu-zise sau a costurilor ridicate. Pe parcursul ultimilor ani, din ce in ce mai multi oameni au urmat hipnoterapia Inelului Gastric ca metoda de slabire. Folosita initial doar pentru clientii obezi, este acum folosita in mare de oricine are probleme cu a se tine de o dieta”, afirma psihoterapeutul Angela Nutu, vicepresedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Sheila Granger a revolutionat lumea terapiei si a hipnozei introducand o tehnica absolut fantastica de a slabi sanatos si armonios – Tehnica Inelului Gastric Virtual. Aceasta tehnica functioneaza excelent atat pentru oamenii care sufera de obezitate, greutate in exces dar si pentru cei care isi doresc sa slabeasca doar cateva kilograme pentru a-si creste stima de sine si a se simti mai bine in corpul lor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crestere in greutate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0