Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O salata inedita, cu beneficii reale pentru intregul organism!

O salata inedita, cu beneficii reale pentru intregul organism!
De multe ori descoperim retete culinare care ne surprind ... in mod placut papilele gustative. Cine ar fi crezut ca pepenele rosu merge perfect cu telemeaua de capra? Cine ar fi crezut ca ciocolata si ardeiul iute se pupa la marele fix?


Pe acelasi model, am experimentat si noi de multe ori si preparatele au reusit sa ne uimeasca prin gustul si aroma lor. Aici intervine creativitatea si imaginatia fiecaruia, originalitatea si puterea de inovatie. La urma urmei, unde am fi azi daca am fi ramas la clasica mancare de cartofi si fiertura de legume pe care o faceau stra-strabunicile noastre in casa?
Asa ca ne jucam putin si reusim sa iesim din limitele pe care multe persoane si le impun singure. "Nu ai cum sa combini fructele cu carnea", "Cum sa mananci fasole cu mazare?", "De ce ai vrea sa mananci mazare cruda?"
Iata doar cateva dintre necunoscutele existente pentru numeroase persoane care se incapataneaza sa isi lase creativitatea sa intre si in bucatarie.
Pentru restul, cei deschisi la nou, iata o salata suprinzatoare, genial de gustoasa si asemanatoare unei bombe de vitamine, minerale si antioxidanti!
Salata de mazare, brocoli, spanac si piper in patru culori
Ingredientele sunt cele de mai sus. Nu adaugam ulei si nici sare decat daca simtim nevoia dupa preparare si gustare. Mazarea, brocoli-ul si spanacul se dau putin la oparit, pana cand se inmoaie foarte putin. Totul se amesteca cu boabe de piper de patru culori: negru, verde, alb si rosu!
Pofta buna si nu uitati ca arta culinara continua sa se dezvolte doar cu ajutorul celor creativi!
sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de spanac

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0