Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opt combinatii vestimentare pe care sa NU le faci la o nunta

de Viorica Ghinea la 2017-07-14
Opt combinatii vestimentare pe care sa NU le faci la o nunta
Ne aflam in plin sezon al nuntilor cand invitatiile la astfel de evenimente curg pe banda rulanta. Vanatoare de tinute spectaculoase se poate transforma de multe ori intr-o capcana vestimentara, astfel ca este bine sa cunosti din timp cateva reguli de baza. Iata ce combinatii vestimentare sa nu faci niciodata la o nunta!


1. Nu purta piese vestimentare albe

Chiar daca hainele in alb te avantajeaza cel mai mult, nu iti indrepta atentia catre acestea atunci cand participi la o nunta. De asemenea, evita si nuantele apropiate cum ar fi culoarea untului, ivoire-ul, ori bejul. Este cea mai importanta zi din viata unei mirese si trebuie sa o lasi sa fie in centrul atentiei, chiar daca iti spune ca nu o deranjeaza combinatia vestimentara pentru care ai optat.


2. Nu alege rochii care dezvaluie prea multa piele

Este normal sa iti doresti sa fii o aparitie de senzatie la astfel de evenimente, insa trebuie sa ai grija la piesele vestimentare pe care le alegi. Nu purta un model care dezvaluie mai multa piele decat ar trebui. Nu numai ca nu te vei simti confortabil, pentru ca va trebui sa iti verifici mereu tinuta, dar nici nu vei crea o impresie prea buna celor din jurul tau.


3. Nu incarca tinuta vestimentara

Din dorinta de a obtine cea mai frumoasa tinuta vestimentara de la o nunta, multe femei tind sa incarce tinuta. Acestea nu aleg doar o rochie extravaganta, ci pluseaza si la capitolul accesorii si la makeup. Rezultatul? Un kitsch vestimentar!


4. Nu face combinatii casual

Chiar daca nu te simti in largul tau in haine elegante, ar trebui sa faci un efort atunci cand participi la o nunta si sa incerci sa creezi o tinuta in ton cu evenimentul respectiv. Intereseaza-te din timp cum arata localul, daca mirii au un dress code stabilit si incearca sa te incadrezi in aceste reguli. Combina piesele vestimentare cu accesoriile astfel incat sa obtii un rezultat armonios. Nu spune nimeni ca trebuie sa adopti un outfit la fel ca cel al vedetelor pe covorul rosu, insa nici nu ar trebui sa te prezinti asa cum te imbraci zi de zi.


5. Nu purta negru

Negrul este prima optiune atunci cand te gandesti la o tinuta potrivita pentru o nunta? Ei bine, specialistii in domeniu recomanda evitarea acestei nonculori. Pana la urma, te duci la un eveniment festiv, asa ca outfitul tau trebuie sa fie in ton cu emotiile pe care le starneste acest tip de eveniment. Totusi, daca cea mai buna optiune vestimentara include o piesa neagra, “inveseleste” outiftul cu niste accesorii colorate. De asemenea, iti poti condimenta outfitul cu piese aurii ori argintii.


6. Nu purta pantofi care nu au nicio legatura cu rochia

Ai investit prea multi bani si prea multa energie in alegerea unei rochii care sa iti puna in evidenta trasaturile corporale, asa ca alegerea pantofilor cade pe locul secund. Trage un semnal de alarma inainte sa cumperi o pereche care nu se potriveste deloc cu rochia pe care ti-ai cumparat-o. Piesele pe care le alegi pentru construirea outfitului trebuie sa creeze armonie si echilibru vestimentar. Atunci cand nu stii spre ce sa iti indrepti atentia, mizeaza pe un model simplu de incaltaminte: stylish, elegant, de bun-gust. Nu ai cum sa dai gres cu o pereche de pantofi stiletto negri. Acestia te vor ajuta sa eviti una dintre cele mai mari greseli vestimentare pe care le fac femeile la o nunta.


7. Nu alege incaltaminte incomoda

Cu siguranta iti doresti sa atragi priviri admirative asupra incaltamintei pe care o porti, dar ai grija in ce modele investesti. Nu pune pe primul loc aspectul si pe locul doi confortul, ci asigura-te ca merg in tandem, altfel noaptea nuntii nu va fi una prea placuta. Daca te gandesti deja sa iti iei ceva mai comod la tine, afla ca comiti inca o greseala vestimentara. Tinutele elegante de nunta nu se potrivesc cu incaltamintea cu talpa joasa.


8. Nu asorta gresit poseta la outfit

Chiar daca vedeta outfitului de nunta este rochia, nu inseamna ca poseta trebuie aleasa dupa ureche. Desi nu pare o piesa importanta in peisajul fashion, afla ca iti poate ruina intreaga tinuta daca este aleasa gresit. Ca sa scapi de orice dilema vestimentara, mizeaza pe un plic de seara minimalist.

Respecta aceste reguli vestimentare si vei arata perfect din cap pana in picioare la nuntile la care vei participa.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de rochii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0