Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oricine poate face bani – nu este o chestiune de selectie sau de discriminare

Oricine poate face bani – nu este o chestiune de selectie sau de discriminare
Partea frumoasa a banilor este ca nu fac nici o discriminare. Nu le pasa de culoarea pielii sau de rasa. Nu vor sa stie carei clase apartii, ce ocupatie au parintii si nici macar cine crezi ca esti. Fiecare zi incepe cu o tablita curata. Asa ca, indiferent ce-ai facut ieri, ziua de azi e nou- nouta si ai aceleasi drepturi  si oportunitati  ca oricine altcineva de a lua oricat de mult doresti. Tot ce te poate retine sunt propria ta persoana si propriile tale mituri legate de bani. Din bogatia lumii, fiecare are atata cat poate lua. Ce altceva ar avea sens? Banii nu au cum sa stie cine ii manuieste, ce pregatire are respectivul, ce ambitii are si carei clase ii apartine. Banii n-au ochi, urechi sau simturi. Sunt inerti, fara suflet, impasibili. Habar n-au pe ce lume se afla. Sunt acolo pentru a fi folositi si cheltuiti, economisiti si investiti. Pentru ca sa ne batem pe ei. Pentru a seduce cu ei. Pentru a munci pentru ei. Nu au nici un aparat de discriminare, deci nu pot judeca daca esti „vrednic“ sau nu. Am urmarit o multime de oameni foarte bogati si singurul lucru pe care il au in comun este... ca n-au nimic in comun. Cei bogati sunt o gasca eterogena. Sunt de la politicosi la neciopliti, de la destepti  la pur  si simplu tampiti, de la merituosi la nemerituosi. Dar fiecare dintre ei a facut un pas inainte si a spus: „Da, va rog, vreau si eu putin“. Iar cei saraci sunt cei care spun: „Nu, multumesc, nu e pentru  mine, nu sunt demn, nu merit suficient. Nu pot. Nu trebuie. N-am voie“. Despre aceasta este vorba in carte: punerea la incercare a per- ceptiilor tale despre bani si despre cei bogati. Cu totii presupunem ca cei saraci sunt saraci din cauza circumstantelor, a antecedentelor, a educatiei, a cresterii. Dar daca  dispui  de mijloacele pentru  a-ti cumpara  o carte ca asta si traiesti intr-o securitate si un confort re- lativ, atunci si tu ai puterea de a fi bogat. Poate fi greu. Poate fi dificil, dar se poate face. Oricine poate fi bogat. Nu trebuie decat sa te pui pe treaba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0