Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori

Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori
de la 2018-04-03
Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori

Aperitivele cu oua se numara printre cele mai populare preparate de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor. Prin urmare, este dificil sa ii surprinzi pe cei dragi in acest mod culinar. Dar exista o reteta care te va ajuta sa obtii succesul in bucatarie. De ce? Pentru ca nimeni nu a mai mancat un aperitiv mai bun ca ouale umplute cu ton. Vezi cum se prepara!


Ingrediente necesare pentru ouale umplute cu ton


- o conserva de ton;

- 6 oua;

- doua-trei linguri de maioneza;

- 2 graunti de usturoi;

- o lingurita de mustar Dijon;

- o lingurita de suc de lamaie proaspat stors;

- piper;

- boia dulce;

- sare;

- patrunjel ori marar (optional, pentru decor).


Cum prepari ouale umplute cu ton


Mai intai, fierbe ouale, apoi lasa-le la racit. Cand poti sa tii mana pe acestea, decojeste-le cu grija si taie-le pe jumatate. Scoate galbenusul din interior intr-un bol si amesteca-l cu ton, maioneza, mustar, usturoi pisat si suc de lamaie. Amesteca bine ingredientele, dupa care condimenteaza cu sare, piper si boia dulce dupa gustul tau.

Urmatorul pas il reprezinta punerea jumatatilor de ou pe un platou festiv si umplerea acestora cu compozitia pe care ai preparat-o mai devreme. La final, decoreaza ouale umplute cu ton cu frunzulite de marar ori de patrunjel. Bineinteles, poti sa optezi si pentru un alt aranjament mai sofisticat. Totul depinde de imaginatia pe care o ai pe moment.

Desi ouale umplute cu ton sunt un preparat simplu, reteta este extrem de gustoasa, astfel ca ti-o vor cere toate prezentele feminine.


Foto: pixabay.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.27 din 5 - 11 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitive

Spune-ne opinia ta despre "Ouale umplute cu ton, aperitivul care nu trebuie sa iti lipseasca de sarbatori"



3 + 9 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
O piele mai tanara mentinuta pana la o varsta inaintata este visul oricarei femei. Poti invinge ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0